HRVAT UHAPŠEN ZBOG LIKVIDACIJE ŠKALJARCA U BRAZILU: Sumnja se da je bio VOĐA GRUPE, istraga u toku!
Ubistvo u Brazilu, Foto: Printscreen/Youtube/SBT News

ubisto u santosu

HRVAT UHAPŠEN ZBOG LIKVIDACIJE ŠKALJARCA U BRAZILU: Sumnja se da je bio VOĐA GRUPE, istraga u toku!

Hrvat uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji škaljarca u Brazilu

Objavljeno:

Dejan Kovač ubijen je 5. januara u Brazilu, a kako se sumnja, reč je o škaljarcu Darku Geisler Nedeljkoviću (43) iz Pančeva, koji je koristio lažni identitet. Prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji škaljarca uhapšen je Hrvat Darko Malić (42).

Hrvat je uhapšen nekoliko sati nakon ubistva u Žardim Kastelu, u Santosu, zbog umešanosti u kriminalnu organizaciju. Prema podacima Civilne policije, Malić je jedan od vođa grupe, potvrđeno je za Nova.rs.

Prema navodima policije, agenti su pretresom kuće u kojoj se Hrvat nalazio pronašli drogu, mobilni telefon, tablet, preciznu vagu, kao i više vizitkarti na ime Darko Malić i ličnu kartu iz Hrvatske, na isto ime.

Ispituje se koja je njegova uloga bila u zločinu.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u petak uveče u 19.46, u naselju Embare, u trenutku kada je žrtva, sišla sa bicikla, na kom se nalazio i njegov četvorogodišnji sin. Napadač mu je prišao s leđa i ispalio hice.

U trenutku likvidacije, napadač je imao masku i rukavice. Zločin su snimile nadzorne kamere, a na snimku se vidi trenutak kada ubica prilazi žrtvi i puca u nju. Srbin je upucan u trenutku kada je sišao sa bicikla, dok mu se dete i dalje nalazilo na biciklu. U trenutku kada je upucan, supruga ubijenog je skočila da zadrži dete kako ne bi palo.

Zasad nije poznat motiv likvidacije.

00:09

Ubistvo u Brazilu

Poternica zbog ubistva Baranina

Inače, Darko Geisler, koji je navodno ubijen, osumnjičen je za ubistvo Baranina Andrije Mrdaka. Zločin se dogodio 25. decembra 2014. godine, ispred kapije zatvora u Spužu.

Kako su mediji pisali, ubica je zapucao u pravcu Mrdaka, naočigled nekoliko osoba koje su takođe došle u posetu. Ubrzo nakon zločina raspisana je poternica za Geislerom, inače državljaninom Srbije, koji je godinama u bekstvu.

Navodilo se da je Geisler blizak škaljarskom klanu.

Bonus video:

01:00

Debata u Pulsu Srbije: Rat između crnogorskih klanova

(Espreso / Nova / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.