"MONSTRUM ZASLUŽUJE NAJGORE, MRŽNJA PREMA NJEMU JE NEOPISIVA": Ispovest majke Noe čije je telo nađeno raskomadano
Majka Noe Milivojev, Foto: Facebook/ Boba Bata Milivojev, Društvene mreže, Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

STRAŠNO

"MONSTRUM ZASLUŽUJE NAJGORE, MRŽNJA PREMA NJEMU JE NEOPISIVA": Ispovest majke Noe čije je telo nađeno raskomadano

Majka kaže da je njena tuga ista, kao i prvog dana kada joj je saopštena strašna istina

Objavljeno: 13:37h

Telo Noe Milivojev (18) iz Kovilja nađeno je pre 6 meseci raskomadano u stanu u centru u Beograda, a 29. decembra Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Ognjena D. za ovaj svirepi zločin. Njemu preti doživotna kazna zatvora.

Boba Milivojev, majka Noe, u teškoj ispovesti, sa bolom u glasu kaže da nijedna kazna neće vratiti njeno dete.

"Ne znam šta više da kažem... preteško je... on zaslužuje najveću kaznu, doživotnu, ali to svakako ne može da vrati moje dete. Mi sad čekamo, da nam jave šta i kako, kad će biti suđenje, samo da se završi što pre. Ja tog monstruma ne želim da vidim, ne smem zbog mog zdravstvenog stanja. Ta mržnja koju osećam prema njemu je neopisiva. Ima sreće što je zatvoren tamo. Ko je ovo mogao da očekuje, ko je mogao da zna da će ovako biti, ovo je strašno", priča tužna majka.

Noa Milivojev
foto: Petar Aleksić/TikTok/Noa.diva

Kaže da je njena tuga ista, kao i prvog dana kada joj je saopštena strašna istina.

"Meni je i dalje isto, i dalje mi je kao prvi dan, nema mog deteta... tuga je prisutna stalno. Mi smo je tražili, znala sam gde je, ali nisu nam otvarali vrata. Stalno mislim na Nou, sve me podseća na nju. U kući je sve ostalo onako kako je držala u sobi, sve stvari, slike, sve je na svom mestu. Eto, ja nisam izdržala na sahrani, nisam mogla. Noge su mi otkazale. Nisam videla kada su mi dete spuštali u zemlju. Nemam čemu da se radujem. Imam bebicu, sad će godinu dana, imam i drugog sina, Noinog blizanca, ali mi je Noa stalno pred očima. Usrećilo bi me samo kada bi mi se dete vratilo. Ponekad se nasmejem, zbog bebe, kada se zaigram. Trebam im, zato moram da budem jaka. Beba tek treba da se uči svemu i ne smem da padnem skroz, a pala sam...".

Za Nou kaže da će je pamtiti kao dobru osobu koja nikome nije htela da se zameri, nikoga da vređa.

"Stvarno je bio, nema da je nekog uvredio, kada sam gledala tik-tok, i kada mu govore svašta, opet ih nije vređao. Šta su mu sve pisali, da je nakaza, ignorisao je sve... a bio je dobar, baš dobar. Nije bio problematično dete, završio školu... svima se lepo javljao u ulici. I eto sad, oni svi vode život dalje, mi ostaje ovako kako moramo da se borimo, nas četvoro, suprug, dvoje dece i ja".

Noa Milivojev
foto: TikTok/Kurir

Kaže da želi da se nikada ne zaboravi koliki je monstrum optuženi za Noino ubistvo.

"Nek se i dalje zna koliki je to monstrum. Meni nije jasno samo da je on sam na celom svetu, da nema nikoga, mamu, tatu, babu, dedu. Da to što je uradio niko nije otkrio, a o meni znaju sve, a o njemu se ništa ne zna... Niko mi se nikad nije javio, a nemoguće da nema nikoga. Ne znam, opet kažem, samo želim da se sve što pre završi, da mu se presudi i da mi nastavimo da se borimo dalje kroz život".

Stravični detalji iz optužnice

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Ognjena D. (33) 29. decembra zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način ubio Nou Milivojev (18).

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda.

Noa Milivojev, O.D.
foto: Kurir / Privatna arhiva

Tužilaštvo je tada predložilo sudu da Ognjenu D. produži pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i jer postoji opravdana sumnja da je izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret, a za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Prema navodima optužnice, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17.06.-18.06. u iznajmljenom stanu u kojem je prijavljeno stanovao u centru Beograda, iz niskih pobuda-mržnje i netrpeljivosti na podmukao način,ubio Nou, sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

To je, kako se sumnja, učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noa prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa Noom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletnog oštećenog, pozvavši ga da dođe kod njega u stan, gde je sa njim ušao u svađu i fizički sukob, a potom ga stezanjem vrata električnim kablom ubio.

Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećenog, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen , što je sve pronađeno 6. jula.

Bonus video: Ubistvo u Brazilu

00:09

Ubistvo u Brazilu

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.