ODREĐEN PRITVOR MUŠKARCU IZ ZEMUNA: Osumnjičen da je četvoro dece ostavio same u stanu kad je izbio POŽAR
Vatrogasci/Ilustracija, Foto: RINA

hapšenje

ODREĐEN PRITVOR MUŠKARCU IZ ZEMUNA: Osumnjičen da je četvoro dece ostavio same u stanu kad je izbio POŽAR

25. novembra 2023. godine došlo je do požara u neuslovnom objektu koji je korišćen za stanovanje a u kome su se u trenutku izbijanja požara sama nalazila četiri deteta starosti od tri do šest godina

Objavljeno:

Muškarcu D.T. određen je pritvor zbog sumnje da je u Zemunu izvršio četiri krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

- 25. novembra 2023. godine došlo je do požara u neuslovnom objektu koji je korišćen za stanovanje a u kome su se u trenutku izbijanja požara sama nalazila četiri deteta starosti od tri do šest godina i o kojima je brigu, nakon požara, preuzeo Centar za socijalni rad Odeljenje Zemun, s obzirom da su roditelji dece bili nedostupni državnim organima - saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon što je saslušan osumnjičeni D.T.

- Osumnjičeni je prilikom iznošenja odbrane negirao izvršenje krivičnog dela, a Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, prema istom odredio pritvor u trajanju od 30 dana s obzirom da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke - stoji u saopštenju.

Bonus video:

00:40

UHAPŠEN PUCAČ IZ SKADARLIJE! Hteo da pobegne u Hrvatsku, policija brzo reagovala!

(Espreso/Kurir/Jelena Spasić/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.