SRBIN UHAPŠEN U ŠPANIJI SA 23 KILA KOKAINA: Bacio torbu sa drogom, pokusao da pobegne
Španska policija, Foto: EPA/Mariscal

javljeno je

SRBIN UHAPŠEN U ŠPANIJI SA 23 KILA KOKAINA: Bacio torbu sa drogom, pokusao da pobegne

Policajci iz okruga San Blas-Kaniljehas su u utorak tokom redovne patrole primetili dve osobe koje su se udaljile od vozila "mercedes A klase"

Objavljeno:

Španska policija je zaplenila 23 kilograma kokaina u okrugu San Blas-Kaniljehas, čija vrednost iznosi 1,8 miliona evra. Uhapšen je muškarac (28) iz Srbije, kod kojeg je kokain pronađen.

Policajci iz okruga San Blas-Kaniljehas su u utorak tokom redovne patrole primetili dve osobe koje su se udaljile od vozila "mercedes A klase", noseći dva kofera i sportsku torbu, više pušta se osvrćući za sobom.

Ovakvo ponašanje je bilo sumnjivo policiji, zbog čega su pokušali da zaustave dvojac, koji se onda dao u beg bacajući kofere i torbu.

Muškarac poreklom iz Srbije je ubrzo priveden toko policijske potere. Prema pisanju španskih medija, on se dovodi u vezu s trgovinom drogom "velikih razmera".

Druga osoba je uspela da pobegne s lica mesta.

Koferi su otvoreni u prisustvu uhvaćenog muškarca, a u njimu je pronađeno 18 paketa upakovanih smeđom trakom sa logom na kome se nalazio natpis Huan Valdes – poput čuvene kolumbijske marke kafe – i fotografijom konja pored čoveka.

Zaplenjena je i mašina za vakum pakovanje, kao i dodatni pribor.

Posle merenja ustanovljeno je da je zaplenjeno ukupno 23,23 kilograma kokaina.

Bonus video: MISLE NEĆE MENI DA SE DESI, A ONDA IH STREFI ŠLOG Dr Raičević: Ne mogu se konzumirati droga i energetska pića BEZ POSLEDICA

05:50

MISLE NEĆE MENI DA SE DESI, A ONDA IH STREFI ŠLOG Dr Raičević: Ne mogu se konzumirati droga i energetska pića BEZ POSLEDICA

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.