OGLASIO SE MUP NAKON ŠTO JE "TATIN SIN" DIVLJAO "LAMBORGINIJEM": Zakucao se u "pasata", pa pobegao
Uroš Panić, Foto: Printscreen/Tik tok/urospanic___

detalji incidenta

OGLASIO SE MUP NAKON ŠTO JE "TATIN SIN" DIVLJAO "LAMBORGINIJEM": Zakucao se u "pasata", pa pobegao

Uroš Panić je svojim "lamborginijem" izazvao udes sinoć na Novom Beogradu

Objavljeno: 22:01h

Beogradska policija podneće prekršajnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg vozača "lamborginija" zbog izazivanja saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć na Novom Beogradu, a u kojoj nije bilo povređenih, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova.

On je vozeći automobil marke „lamborgini“ udario u „pasat“ kojim je upravljao šezdesetosmogodišnji muškarac nakon čega je pobegao sa mesta nezgode, a policija je ubrzo u jednoj novobeogradskoj ulici pronašla automobil.

Dvadesetdvogodišnjak se danas prijavio policiji i u razgovoru sa policijskim službenicima izjavio da je upravljao ovim vozilom za koje je proverama utvrđeno da je u vlasništvu jedne rentakar agencije.

Podsećamo, kako je "Blic" ranije pisao, sumnja se da je za volanom bio Uroš Panić (24), sin Petra Panića, saznaje "Blic".

"Lamborgini" je pronađen u blizini "Yu biznis centra" u Ulici Trešnjinog cveta.

Uroš Panić
foto: Printscreen/Tik tok/urospanic___

Sinoć objavljivao slike pored "lamborginija"

Uroš Panić se neretko na društvenim mrežama hvali bahatom vožnjom.

Sinoć su na njegovom profilu na Tik Toku objavljeni snimci i slike na kojima je on sa bratom Milošem Panićem i Nikolom Keljanovićem poznatijim pod nadimkom "Tatin sin" pozira pored luksuznog automobila, međutim, nije poznato kada su snimci i fotografije nastali.

Debeo dosije i rentakar auto

Paniću je policija zaplenila "lamborgini" u martu 2023. godine posle snimka u kom Panić, bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda, izaziva policajce da ga zaustave.

- Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova zakonito, odlučno i dosledno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja bezbednosti građana - navedeno je na zvaničnom Instagram nalogu MUP-a.

Međutim, iako se Panić neretko hvali automobilima kao što je "lamborgini", Ministarstvo unutrašnjih poslova je nakon što je vozilo zaplenjeno izdalo saopštenje u kojem se navodi da je vlasnik luksuznog automobila rentakar agencija.

Kako je "Blic" tada pisao, on u dosijeu do tada imao 84 saobraćajna prekršaja (42 prekršajne prijave i 42 prekršajna naloga).

Njemu je vozačka dozvola u jednom periodu bila oduzeta zbog prekršaja.

Bonus video:

01:49

POLICIJA PRETRESLA 55 OBJEKATA I 8.000 VOZILA! Nastavljena velika akcija MUP protiv iregularnih migranata, IMA I UHAPŠENIH

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.