BAHATI "TATIN SIN" OPET DIVLJAO LAMBORGINIJEM: Zakucao se u drugi auto, pa ZBRISAO, neviđen skandal!
Uroš Panić, Foto: Printscreen/Tik tok/urospanic___

bahata vožnja

BAHATI "TATIN SIN" OPET DIVLJAO LAMBORGINIJEM: Zakucao se u drugi auto, pa ZBRISAO, neviđen skandal!

Uroš Panić je svojim "lamborginijem" izazvao udes sinoć na Novom Beogradu

Objavljeno:

Vozač skupocenog vozila marke "lamborgini" sinoć je izazvao udes oko 23 sata na Novom Beogradu, a kako se sumnja, za volanom je bio Uroš Panić (24), sin Petra Panića, saznaje "Blic".

Prema našim nezvaničnim saznanjima, saobraćajna nezgoda se dogodila na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina u blizini Brankovog mosta.

Kako se sumnja, vozač "lamborginija" je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u vozilo marke "volksvagen" za čijim volanom je bio M. D. (28).

Međutim, ko je upravljao skupocenim "lamborginijem" za sada nije poznato budući da je vozač nakon sudara pobegao sa lica mesta. Međutim, kako izvor "Blica" navodi, za volanom je najverovatnije bio Uroš Panić.

"Lamborgini" je pronađen u blizini "Yu biznis centra" u Ulici Trešnjinog cveta, a policija će ustanoviti ko je upravljao ovim skupocenim vozilom.

Sinoć objavljivao slike pored "lamborginija"

Uroš Panić
foto: Printscreen/Tik tok/urospanic___

Uroš Panić se neretko na društvenim mrežama hvali bahatom vožnjom.

Sinoć su na njegovom profilu na Tik Toku objavljeni snimci i slike na kojima je on sa bratom Milošem Panićem i Nikolom Keljanovićem poznatijim pod nadimkom "Tatin sin" pozira pored luksuznog automobila, međutim, nije poznato kada su snimci i fotografije nastali.

Debeo dosije i rentakar auto

Paniću je policija zaplenila "lamborgini" u martu 2023. godine posle snimka u kom Panić, bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda, izaziva policajce da ga zaustave

- Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova zakonito, odlučno i dosledno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja bezbednosti građana - navedeno je na zvaničnom Instagram nalogu MUP-a.

Međutim, iako se Panić neretko hvali automobilima kao što je "lamborgini", Ministarstvo unutrašnjih poslova je nakon što je vozilo zaplenjeno izdalo saopštenje u kojem se navodi da je vlasnik luksuznog automobila rentakar agencija.

Uroš Panić
foto: Printscreen/Tik tok/urospanic___

Kako je "Blic" tada pisao, on u dosijeu do tada imao 84 saobraćajna prekršaja (42 prekršajne prijave i 42 prekršajna naloga).

Njemu je vozačka dozvola u jednom periodu bila oduzeta zbog prekršaja.

Od 2. februara do 18. marta ove godine kamere za nadzor saobraćaja i detektovanje prekršaja dokumentovale su četiri kretanja žutom trakom i tri nepropisna korišćenja telefona za vozača "lamborginija".

Pretio pripadnicima MUP-a

Panić je pre nekoliko meseci objavio video snimak na kojem se čuje kako preti pripadnicima MUP i vređa ih.

Nek dođu sa ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom - rekao je Panić.

Muškarac koji sedi pored Panića konstatuje da ih je Panić "izje**o sve"

- Šta ćete vi sa vašim "škodama"?! Šta možete? - čuje se na snimku, posle čega Panić dodaje gas do daske.

Bonus video:

00:08

Udes u Tošinom bunaru

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.