MAKEDONAC UŠAO U SUPROTAN SMER NA AUTO-PUTU, PA NALETEO NA "PRESRETAČA": Cela akcija je snimljena, pogledajte!
Foto: Printscreen/Youtube/YUGO DashCam

jurnjava

MAKEDONAC UŠAO U SUPROTAN SMER NA AUTO-PUTU, PA NALETEO NA "PRESRETAČA": Cela akcija je snimljena, pogledajte!

MUP je na svom zvaničnom Instagram nalogu podelilo snimak zaustavljanja vozača

Objavljeno:

Pripadnici Uprave saobraćajne policije u takozvanom presretaču uhvatili su protekle noći bahatog vozača koji je na auto-putu Beograd-Niš vozio u kontra-smeru kod Grocke. Na svu sreću niko nije nastradao, a protiv vozača podneta je prekršajna prijava.

MUP je na svom zvaničnom Instagram nalogu podelilo snimak zaustavljanja vozača.

Vozilom marke „folksvagen golf“ upravljao je državljanin Severne Makedonije (49).

Podsetimo, u poslednje vreme društvenim mrežama se jako često šire apeli o bahatim vozačima koji voze u kontra-smeru na auto-putevima i tako ugrožavaju bezbednost drugih vozača. Najjeziviji slučaj vožnje u kontra smeru bila je saobraćajna nesreća na auto-putu Miloš Veliki.

U direktnom sudara tada je nastradao vozač „fiat punta“, dok je njegov suvozač teško povređen, kao i ženska osoba koja se regularno kretala kolovozom.

Prethodno je fudbalski trener Ljupko Petrović takođe na obilaznici oko Beograda izazvao nesreću vozeću pogrešnim smerom.

Bonus video: POLICIJA PRETRESLA 55 OBJEKATA I 8.000 VOZILA! Nastavljena velika akcija MUP protiv iregularnih migranata, IMA I UHAPŠENIH

01:49

POLICIJA PRETRESLA 55 OBJEKATA I 8.000 VOZILA! Nastavljena velika akcija MUP protiv iregularnih migranata, IMA I UHAPŠENIH

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.