PROIZVODILI DROGU U TRI DRŽAVE: Uhapšeno SEDAM pripadnika ORGANIZOVANE KRIMINALNE GRUPE!
Policija, Foto: Dado Đilas

HAPŠENJE

PROIZVODILI DROGU U TRI DRŽAVE: Uhapšeno SEDAM pripadnika ORGANIZOVANE KRIMINALNE GRUPE!

U zakonom predviđenom roku policija će osumnjičene uz krivičnu prijavu sprovesti u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal nakon čega biti saslušani

Objavljeno: 11:16h

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa SBPOK nakon višemesečnog predistražnog postupka na teritoriji Srbije danas je lišeno slobode sedam lica i to: I. S., N. Z., A. D., G. Č., R. D., S. D., i M. R., dok jedan osumnjičeni nije pronađen na adresi, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ova organizovana kriminalna grupa, čiji je organizator I. S., je u periodu od sredine 2021. do danas neovlašćeno proizvodila opojnu drogu marihuana u raznim građevinskim objektima, odnosno laboratorijama, na teritoriji Republike Austrije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Zaplena marihuane / ilustracija
Zaplena marihuane / ilustracijafoto: MUP Novi Pazar

U toku su pretresi na više lokacija na teritoriji Srbije. Samo u Subotici je u jednoj od laboratorija danas pronađeno oko 500 biljaka kanabisa u raznim fazama rasta.

U zakonom predviđenom roku policija će osumnjičene uz krivičnu prijavu sprovesti u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal nakon čega biti saslušani.

Bonus video:

01:08

DROGA SE ORGANIZOVANO ISPORUČUJE VOJNICIMA NA FRONTU! Zorić: Video sam da su OVO koristili naši neprijatelji da ne bi OSEĆALI BOL

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.