STOPIRANA KUPOVINA KUĆE ZA "CRNU UDOVICU" IZ MAJDANPEKA: Slađana jecala za mužem, a onda otkrivena JEZIVA ISTINA
Ubijeni suprug Dejan P. i njegova supruga, Foto: Društvene mreže

UŽASAN ZLOČIN

STOPIRANA KUPOVINA KUĆE ZA "CRNU UDOVICU" IZ MAJDANPEKA: Slađana jecala za mužem, a onda otkrivena JEZIVA ISTINA

Stopirana kupovina kuće za Slađanu iz Majdanpeka koja je optužena za organizaciju ubistva supruga

Objavljeno: 18:44h

Nakon što se saznalo da je Dejan P. (33) iz Klokočevca 5. avgusta nastradao, tada verujući u navodnoj saobraćajnoj nezgodi, cela Srbija je bila spremna da pomogne njegovoj supruzi Slađani i njihovo četvoro dece.

Niko nije mogao ni da zamisli da će se prava istina otkriti nakon nešto više od dva meseca, i sada je, kako se sumnja, njegova supruga optužena da je naručila Dejanovo ubistvo sa još dva izvršioca koji su ubili Dejana, a onda iscenirali saobraćajnu nezgodu.

Neposredno nakon tragedije, jedna domaća humanitarna organizacija pokrenula je akciju pomoći kako bi Slađana sa decom dobila krov nad glavom budući da tamo gde su živeli, u zaseoku Zminje, u oronuloj kući nisu imali neophodne uslove, a još je teže bilo doći do njihovog doma kroz šumu, jer je kuća poprilično udaljena i od seoskog lokalnog puta.

Majdanpek, Dejan Paunović
foto: Društvene mreže

Sa željom da pomognu samohranoj majci koja je ostala sama sa četvoro male dece, ta humanitarna organizacija je posetila ovu porodicu, ostavila i žiro račun na koji građani mogu da uplate novac i pozvala sve ljude dobre volje da pomognu u pronalaženju i opremanju kuće, sa ciljem da se pomogne majci i deci.

Preminuo od zadobijenih povreda

Kako se saznaje, kuća za Slađanu i njenu decu je trebala biti kupljena sledeće nedelje, ali je akcija prikupljanja pomoći stopirana odmah nakon saznanja šta se tačno dogodilo i da je Slađana uhapšena. Kuća je bila u procesu kupovine, ali nakon hapšenja Slađane P., akcija je zaustavljena.

Da podsetimo, policija u Majdanpeku je uhapsila S.M.(25), Dejanovu suprugu Slađanu P.(28) i sedamnaestogodišnjaka zbog sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo.

S.M. i sedamnaestogodišnjak se sumnjiče da su 5. avgusta po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., koja je pružala informacije o kretanju svog supruga na lokalnom putu sačekali Dejana, a kada je on prišao svom parkiranom automobili kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom koje je obezbedila Slađana, udarili ga više puta, i on je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim S.M. i 17-godišnjak Dejanovo telo odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.