OVO JE DEJAN IZ MAJDANPEKA ČIJE JE UBISTVO NARUČILA SUPRUGA: U javnosti jecala za mužem, a u stvari... (FOTO)
Dejan Paunović, Foto: Društvene mreže

šok

OVO JE DEJAN IZ MAJDANPEKA ČIJE JE UBISTVO NARUČILA SUPRUGA: U javnosti jecala za mužem, a u stvari... (FOTO)

Dejana su brutalno ga ubili, pa inscenirali nesreću

Objavljeno:

Dejan Paunović (33) iz Majdanpeka stradao je 5. avgusta, kada je pronađen u zapaljenom automobilu pored puta. Danas je otkrivena pozadina - njegova supruga Slađana (28) je organizovala muškarca S. M. (25) i maloletnika (17) da tog jutra ubiju Dejana i pokušaju da prikriju zločin, da sve izgleda kao saobraćajna nesreća!

Tog 5. avgusta oko 5.30 časova ujutru pored puta je zatečen automobil, koji je u potpunosti izgoreo. Sve se dogodilo u mestu Klokočevac, nedaleko od Dejanove kuće.

Vatrogasci su za volanom zatekli ugljenisano telo muškarca. Tada se pretpostavljalo da je vozio neispravan automobil, da je sleteo sa puta, prevrnuo se i zapalio.

Dejan koji je ubijen
Dejan koji je ubijenfoto: Društvene mreže

Manje od 24 sata pre nesreće, Dejan je sa svojom suprugom slavio godišnjicu braka, a oni su bili zajedno 10 godina!

Dejan je tog dana na svom Fejsbuk profilu kačio zajedničke fotografije uz poruku: "Srećna nam godišnjica braka".

Dejan i Slađana
Dejan i Slađanafoto: Društvene mreže

Ovaj bračni par zajedno ima četvoro dece. Dejan je radio u rudniku u Majdanpeku.

Ubili Dejana, pa inscenirali mesto nesreće

Tri meseca od nesreće otkrivena je mračna istina - Dejan je ubijen, a uhapšeni su S. M. (25), maloletnik (17) i supruga Slađana, koja je ugovorila ovo ubistvo.

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Slađana i Dejan
Slađana i Dejanfoto: Društvene mreže

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

Slađana je nakon nesreće na društvenim mrežama objavljivala fotografije Dejana, uz potresne reči. Ona je otišla i korak dalje - u izjavi za "Blic", nakon "nesreće", pričala je koliko joj njen suprug nedostaje!

- Od svega na celome svetu jedino mi nedostaje moj suprug. Znam da ga više neću videti, i da moram napred zbog svoje dece, ali bol je neopisiva i jako nam je teško - rekla je Slađana za "Blic", nakon smrti njenog supruga, čije je ubistvo naručila upravo ona.

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.