PRVO OGLAŠAVANJE SRPSKOG JUTJUBERA POSLE PODIGNUTE KRIVIČNE PRIJAVE: Janko otkrio šta se dogodilo sa LAVOM!
Janko, Foto: Printscreen/TikTok/stefan_jankovic

oglasio se

PRVO OGLAŠAVANJE SRPSKOG JUTJUBERA POSLE PODIGNUTE KRIVIČNE PRIJAVE: Janko otkrio šta se dogodilo sa LAVOM!

U videu koji je nedavno objavljen na jutjubu, Stefan je objasnio šta se tačno desilo sa mladunčetom lava

Objavljeno:

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu podignuta krivična prijava protiv poznatog jutjubera i influensera Stefana Jankovića, poznatiji kao Janko, zbog držanje madunčeta lava čime je prekršen zakon o dobrobiti životninja.

Jtjuber nije želeo previše da komentariše ovu temu, a njegova devojka, takođe jutjuberka Ana Lazarević, objasnila je o čemu se radi.

- To nije istina, odmah da kažem, on ne želi nikakve izjave da daje, ali postoji snimak na njegovom jutjub kanalu, baš na tu temu. Stefan je sve objasnio, to uopšte nije bio njegov lav - izjavila je Ana.

- Imao sam veliki problem, ja sam došao u problem, reagovali su nadležni organi, ali to je rešeno, lav je "uhapšen" - rekao je Janko u tadašnjem videu.

Janko
Jankofoto: Printscreen/TikTok/stefan_jankovic

Naime, sve je prisutniji trend kupovine egzotičnih životinja, pa je tako pre desetak dana pronađeno jedno zapušteno i napušteno mladunče lava. Kako se navodi, ne zna se kako je mladunče završilo napolju, ali sumnja se da je u pitanju ilegalno nabavljeno mladunče u svrhi zabave (slično kao na objavljenom klipu) da bi posle bilo napušteno. Takođe, pre desetak dana snimljen je berberski makaki kako luta krovovima Beograda, a još je u javnosti svež slučaj pantera koji luta apatinskom šumom.

Majmun snimljen na Karaburmi
Majmun snimljen na Karaburmifoto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Kako dalje navode, ovaj trend je ne samo poguban po živitinje već i opasan po ljude. Velike mačke su predatori i mogu ozbiljno povrediti ljude, često i sa fatalnim posledicama. Ne postoji ni jedan razlog zašto bi neko držao lava u kući sem da zadovolji svoj bolesni fetiš dokazivanja društvenog i finansijskog statusa i hvaljenja po društvenim mrežama. Srećom sam akt je protivzakonit i podleže sankcijama kao i oduzimanju životinje.

Bonus video:

01:27

LAVICA PRONAĐENA KOD SUBOTICE BORI BITKU! Iz zoo-vrta poručuju: Usled stresa, polomila je sebi butnu kost, SADA JE NA INFUZIJI

(Espreso / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.