OGLASILA SE SESTRA OD STRICA JELENE MARJANOVIĆ: Evo šta je rekla o IZLASKU Zorana iz ZATVORA, pomenula i Janu!
Foto: Filip Plavčić

marjanović na slobodi

OGLASILA SE SESTRA OD STRICA JELENE MARJANOVIĆ: Evo šta je rekla o IZLASKU Zorana iz ZATVORA, pomenula i Janu!

Podsetimo, apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, danas je doneo rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu

Objavljeno:

Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene pevačice Jelene Marjanović, oglasila se nakon što je Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i prvostepena presuda.

- Ne znam, nisam u toku, na poslu sam. Ni advokat mi ništa nije rekao. Od moje porodice me niko nije obavestio. Ja sam u kontaktu sa Janom, Milošem, Zoranovim bratom, i njegovom ženom. Jana živi sa njima, u svojoj kući, ali se viđamo van nje. Ja sa njom normalno funkcionišem. Bila sam i sa njim u ok odnosima - kaže Teodora Krsmanović, sestra od strica Jelene Marjanović.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanovićfoto: Printscreen/youtube/ Program 21. veka

Podsetimo, apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, danas je doneo rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

Bonus video:

00:13

Kuća Zorana Marjanovića

(Espreso / informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.