MARJANOVIĆI VIŠE NE ŽIVE U BORČI? Oglasile se Zoranove komšije, evo šta se dešava sa porodičnom kućom (VIDEO)
Zoran Marjanović, Foto: Nenad Kostić

otkriveno

MARJANOVIĆI VIŠE NE ŽIVE U BORČI? Oglasile se Zoranove komšije, evo šta se dešava sa porodičnom kućom (VIDEO)

Komšije Zorana Marjanovića su se oglasile nakon što je on danas napustio Centralni zatvor

Objavljeno:

Zoran Marjanović napustio je danas Centralni zatvor, odlukom apelacionog suda u Beogradu, a nakon održane sednice veća, da mu se ukine pritvor.

Ispred zatvora sačekala ga je sadašnja partnerka Zorica Mitrović, a nakon kratke izjave za Kurir, doživeli su peh sa automobilom.

1 / 3 Foto: Kurir

U međuvremenu, komšije Marjanovića navele su za Kurir da porodica Zorana Marjanovića u svojoj porodičnoj kući ne stanuje već nekoliko meseci.

- Isečena im je struja i tu niko ne dolazi sem kuma Vere koja povremeno dolazi i provetrava prostorije - kažu za Kurir i navode da su se ostali članova porodice preselili u Krnjaču.

00:13

Kuća Zorana Marjanovića

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - naveo je danas Apelacioni sud.

Bonus video:

00:38

Zoran Marjanović

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.