DEVOJKA MU ODMAH POLETELA U ZAGRLJAJ! Zoran Marjanović upravo izašao iz Centralnog zatvora, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)
Zoran Marjanović sa devojkom, Foto: Kurir

ukinut mu je pritvor

DEVOJKA MU ODMAH POLETELA U ZAGRLJAJ! Zoran Marjanović upravo izašao iz Centralnog zatvora, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Pogledajte kako sada izgleda Zoran Marjanović

Objavljeno: 16:48h

Zoran Marjanović trebalo bi svakog trenutka da napusti Centralni zatvor, a da ga sačeka je došla njegova sadašnja partnerka Zorica Mitrović.

Zorica se prvi put javno pojavila sa Zoranom 22. jula 2022. u Palati pravde kada mu je Viši sud u Beogradu izrekao maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina, za ubistvo supruge Jelene Marjanović na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. godine.

Devojka Zorana Marjanovića
Devojka Zorana Marjanovićafoto: Kurir

Očekuje se i da stigne tim njegovih branilaca.

Podsetimo, apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, danas je doneo rešenje kojim je okrIvljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

Centralno zatvor
Centralno zatvorfoto: Kurir

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

Bonus video:

00:38

Zoran Marjanović

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.