SASLUŠAN DRAGAN KOJI JE PIJAN NASMRT IZBO SUPRUGU: Nije se odupirao HAPŠENJU, a ovako se BRANIO
Policija, Foto: MUP

femicid

SASLUŠAN DRAGAN KOJI JE PIJAN NASMRT IZBO SUPRUGU: Nije se odupirao HAPŠENJU, a ovako se BRANIO

Još jedan femicid se dogodilo u Repincu kod Vladičinog Hana u kući kada je Dragan nožem ubo u vrat svoju suprugu

Objavljeno:

Dragan S. (61). koji je u petak uveče usmrtio suprugu Dušanku S. (55) saslušan je u nedelju u pred Višim javnim tužilaštvom u Vranju. Na saslušanju se branio ćutanjem, potvrđeno je Kuriru u Višem javno tužilaštvu u Vranju.

Javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Vranju predložio je sudiji za prethodni postupak Višeg suda određivanje pritvora. Očekuje se odluka suda.

Ubistvo se dogodilo u Repincu kod Vladičinog Hana u kući kada je Dragan nožem ubo u vrat svoju suprugu. Nesrećna žena je podlegla povredama, a osumnjičeni je pronađen na mestu zločina i odmah je uhapšen.

- Dragan ranije nije osuđivan i protiv njega nikada nisu podnošene krivične prijave za nasilje u porodici. Dušanka nije prijavljivala supruga za nasilje, osim što je pre dvadesetak dana podnela tužbu za razvod braka - rekao je Kurirov izvor upoznat sa slučajem.

Policija
Policijafoto: PrintScreen/ YouTube/ Videoplus news agency

Kako dalje nezvanično Kurir saznaje, Dragan S. je samo jednom u prošlosti bio prijavljivan policiji.

- Dragan je samo jednom ranije prijavljen policiji zbog sukoba sa zetom, ali tada nije podneta krivična prijava protiv njega, već mu je bila izrečena hitna mera udaljenja i zabrana prilaska zetu od strane policije - kaže naš izvor.

Zločin se, da podsetimo, dogodio u petak oko 21.30 sati, a pretpostavlja se da je osumnjičeni bio pijan u tom trenutku i da je svemu prethodila svađa supružnika.

Policija
Policijafoto: Printscreen/RTS

- Dragan i Dušanka su živeli kao podstanari u selu Repince već godinama. On je radio u jednoj fabrici u Vladičinom Hanu koja je u stečaju i ostao je bez posla. Dušanka je radila kao čistačica u domu zdravlja - ispričali su nam njihovi poznanici.

Žena je od povreda preminula na mestu, a u lokvi krvi ju je zatekla ćerka kada je sa svojim detetom došla iz grada kući.

- Na teren su odmah došli policija i hitna pomoć. Dragan je uhapšen, ali Dušanki nije bilo spasa. Najgore je i što je ona radila u domu zdravlja i ti ljudi iz Hitne, kad su došli na dresi nisu mogli da veruju da je Dušanka žrtva zbog koje su došli - kaže naš sagovornik.

Motiv nepoznat

Za sada, nit porodica, ali ni policija, ni tužilaštvo ne mogu da kažu šta je bio motiv ubistva. Osumnjičeni je, prema saznanjima iz policije, u petak uveče prilikom hapšenja bio u "veoma alkoholisanom stanju".

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Kurir.rs / T.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.