UHAPŠENA DVOJICA ZBOG UBISTVA SRBINA NA KIPRU: Otkriveno kako je nastradao, a sumnjalo se na NESREĆU - JEZIV OBRT
Foto: Printscreen/Twitter/SkyNews

STRAŠNO

UHAPŠENA DVOJICA ZBOG UBISTVA SRBINA NA KIPRU: Otkriveno kako je nastradao, a sumnjalo se na NESREĆU - JEZIV OBRT

Prema izjavama očevidaca, druge prisutne osobe odvele su drugog osumnjičenog sa lica mesta

Objavljeno:

Okružni sud u Limasolu je dvojici muškaraca odredio trodnevni pritvor u vezi sa smrću 29-godišnjeg Srbina u subotu rano ujutru, nakon svađe u pabu na aveniji Džordža Prvog u srcu gradske obale.

Dvojicu muškaraca, 34 i 39 godina, očevici su prijavili policiji, navodeći da su pretukli Srbina i pobegli. Za njima su jutros bile raspisane poternice. Njihovi branioci su se usprotivili njihovom pritvoru uz obrazloženje da dokazi protiv njih nisu adekvatni.

- Sud je odbio njihovu žalbu. U subotu nešto pre tri sata ujutru, 29-godišnji Srbin, stalni stanovnik Kipra, u alkoholisanom stanju je napustio pab posle svađe sa devojkom. Dok se žrtva kretala na istok duž obale, 39-godišnji osumnjičeni mu je prišao i snažno ga udario u grudi, bacivši ga na trotoar. Srbin je pokušao da ustane, ali ga je 39-godišnjak još jednom gurnuo na zemlju - navode izvori kiparskih medija.

Prema izjavama očevidaca, druge prisutne osobe odvele su drugog osumnjičenog sa lica mesta. Međutim, tada se pojavio drugi osumnjičeni.

- Nekoliko trenutaka kasnije, prema izveštajima, 34-godišnji osumnjičeni je počeo da udara i šutira 29-godišnjaka dok je bio na trotoaru. Srbin je na kraju uspeo da ustane i pokušao da pobegne trčeći kroz parking. Tada je izleteo na kolovoz u pravcu istoka i udario ga je automobil kojim je upravljao 29-godišnji kiparski Grk - navode izvori za portal In-cyprus.

Isti izvori kažu da je 34-godišnjak prijavio incident u policijskoj stanici Jermasogija, tvrdeći da ga je žrtva napala i da su se njih dvojica sukobili.

- Svađa i tuča je zabeležena kamerom za video-nadzor sa obližnje zgrade i policija je uzela taj video materijal. Ovaj 34-godišnjak je negirao bilo kakvu umešanost, a drugi osumnjičeni je priznao da je gurnuo žrtvu na zemlju - dodaju izvori.

Obdukcija će sutra utvrditi tačan uzrok smrti. Vozač automobila koji je pregazio Srbina, inače zaposlenog kao obezbeđenje u klubu u Limasolu, je uhapšen zbog slučaja izazivanja smrti iz nehata,. On je posle saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Podsetimo, Srbin je nastradao u subotu oko tri sata posle ponoći, a najpre se verovalo da je u pitanju nesrećan slučaj, odnosno da ga je udario automobil dok je pretrčavao kolovoz. Međutim, istraga je dovela do preokreta, pa se sada smrt Srbina tretira kao ubistvo.

Bonus video: HAPŠENJE SRBA NA KiM NIJE GOTOVO, OVO ĆE IM BITI SAVRŠEN IZGOVOR ZA BUDUĆU OLUJU! Bratina upozorio: Moramo biti spremni na sve

03:19

HAPŠENJE SRBA NA KiM NIJE GOTOVO, OVO ĆE IM BITI SAVRŠEN IZGOVOR ZA BUDUĆU OLUJU! Bratina upozorio: Moramo biti spremni na sve

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.