HOROR U NIŠU: Čovek sam sebi PREREZAO VRAT!
Foto: Espreso.co.rs

komšije šokirane

HOROR U NIŠU: Čovek sam sebi PREREZAO VRAT!

Policija je zabeležila ovaj krvavi slučaj

Objavljeno:

Prava drama se odvijala noćas u Ulici Vojvode Tankosića u Nišu pola sata posle ponoći kada je jedan Nišlija (31) sam sebi prerezao vrat.

- Pacijent je od dolaska sve vreme stabilan. Pregledan od strane neurohirurga i ORL doktora. Taj deo povređenog vrata je sagledan i ušiven. Predloženo je lečenje preko ambulante za bolesti zavisnosti centra za mentalno zdravlje - saopšteno nam je iz Univerzitetsko kliničkog centra.

Spasla ga je Hitna pomoć koja je brzo stigla i zaustavila obilno krvarenje. Njegove komšije u soliteru kažu da on nije sklon incidentima i da su užasnuti ovim činom.

- Nismo znali šta se dogodilo dok nije došla Hitna pomoć. Nije se čula neka višeminutna buka i slično. Bila je pored njega jedna unezverena devojka, a ona je i verovatno pozvala pomoć. Kažu da ga je spaslo i to što mu je stavljen peškir na vrat tako da je sprečeno veće krvarenje - kazale su nam komšije.

Hitna pomoć, Ambulanta, Hitna
foto: Profimedia

Za sada nije poznato zašto se čovek odlučio na to da digne ruku na sebe.

Policija je zabeležila ovaj krvavi slučaj.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.