POZNATO KO JE RANJEN SINOĆ NA RAKOVICI: Upucan dok je PARKIRAO AUTO ispred KUĆE!
Foto: Dado Đilas

AKCIJA VIHOR U TOKU

POZNATO KO JE RANJEN SINOĆ NA RAKOVICI: Upucan dok je PARKIRAO AUTO ispred KUĆE!

L. S. je upucan u Rakovici kada je parkirao automobil ispred kuće u kojoj živi

Objavljeno: 10:39h

Tinejdžer L. S. (18) ranjen je noćas oko 40 minta iza ponoći u beogradskom naselju Rakovica, saznaje "Blic". Njega su navodno napala dva maskirana muškarca, a upucan je kada je parkirao automobil ispred kuće u kojoj živi. L. S. je nakon ranjavanja prevezen u Urgentni centar.

"Bio je svestan i komunikativan. Ima dve rane, jedna na grudima i jedna na nozi. Od upucavanja u grudi ima povrede plućnog krila, plućne maramice i dva rebra i prostrelnu ranu potkolenice.

Noćas je bila proglašena akcija "Vihor". Na licu mesta je bio javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koji je rukovodio uviđajem. Nastavlja se rad na identifikaciji osobe koja je pucala iz pištolja i teško ranila L. S. Tinejdžer je inače učenik i kaže da ne zna ko je i zašto pucao na njega.

Podsetimo, policija je raspisala potragu za muškarcem koji je malo posle ponoći u Rakovici sa nekoliko hitaca ranio mladića (18). Nepoznati napadač je ispalio nekoliko hitaca u mladića koji je 2004. godište. Obavešteno je i nadležno tužilaštvo.

Bonus video:

01:12

Policijska akcija Vihor

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.