JEZIVA DRAMA NA ZELENOM VENCU: Policajka spasla život RADNICI iz PEKARE!
Foto: RINA

DRAMA

JEZIVA DRAMA NA ZELENOM VENCU: Policajka spasla život RADNICI iz PEKARE!

On je dodao da je kolega nesrećne žene odmah obavestio polciju i hitnu pomoć

Objavljeno: 09:57h

Prava drama odigrala se u subotu ujutru kada je jedna radnica (32) u pekari na Zelenom vencu pokušala sebi da oduzme život.

Naime, spasila je policajka iz PS Savski venac tako što je u prostoriju, gde je žena bila zaključana, ušla kroz šalter.

Kako se nezvanično saznaje drama se dogodila u subotu rano ujutru u jednoj pekari kada je radnica pekare pokušala da se ubije, tako što je sebi prerezala vene na ruci.

- Policiju je obavestio njen kolega koji dostavlja robu u pekari. On je pokušao da uđe u lokal, međutim vrata, koja su sa zadnje strane, su bila zaključana. Otišao je do šaltera i kroz njega video ženu, koleginicu koja leži u lokvi krvi - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

Policija
Policijafoto: PrintScreen/ YouTube/ Videoplus news agency

On je dodao da je kolega nesrećne žene odmah obavestio polciju i hitnu pomoć.

- Policija je zaista brzo stigla. Ni oni nisu mogi da uđu, ali je jedna spretna policajka uspela da uđe kroz šalter. Bilo je zaista neverovatno sve ovo gledati. Srećom, policajka je uspela da uđe u prostoriju gde je radnica ležala. Otključala je vrata te je ekipa hitne pomoći je ušla unutra odmah je bilo jasno da je nesrećna radnica prerezala sebi vene na rukama - objasnio je sagovornik i dodao da je hitna pomoć povređenu ženu prevezla u Urgentni centar.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Bonus video:

05:41

ŠVAJCARSKA ORGANIZACIJA LEGALNO DAJE POMOĆ ZA SAMOUBISTVO! Kandidati plaćaju članarinu, a evo kako izgleda sam smrtonosni čin!

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.