UPUCALI BOKSERA NA ADI PA POBEGLI, U KAFANI KOD AUTOKOMANDE PRETUKLI MOMKA: Na teritoriji Beograda 2 VELIKE POTRAGE
Policija, Foto: Nenad Kostić

traga se za napadačima

UPUCALI BOKSERA NA ADI PA POBEGLI, U KAFANI KOD AUTOKOMANDE PRETUKLI MOMKA: Na teritoriji Beograda 2 VELIKE POTRAGE

Kik bokser S.D. (28) iz Beograda teško je ranjen sinoć na Adi Ciganliji kod poznatog restorana, tri nepoznate osobe izašle su iz automobila i napale momka koji je sedeo u bašti kafane "Staro Užice"

Objavljeno:

U Beogradu su na snazi dve velike potrage za napadačima na kik-boksera na Adi Ciganlijina kojeg je sasut rafal od 9 hitaca, od kojih ga je pogodilo 3 i za muškarcima koji su pretukli momka u kafani "Staro Užice".

Kik bokser S.D. (28) iz Beograda teško je ranjen sinoć na Adi Ciganliji kod poznatog restorana kada je ustao sa klupe i krenuo ka svojim kolima "audi A7". Na njega je ispaljeno 9 metaka, 3 su ga pogodila, a ostali hici su "izbušili" auto.

Meci su ga pogodili u stomak i butinu. Sumnja se da je napadač pobegao skuterom, a da je na glavi imao i kačket i maramu.

Primljen je u Urgentni centar i nalazi se van životne opasnosti.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: Filip Plavčić

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se sumnja, napadač je tačno znao kretanje S.D. i vrebao pogodan trenutak da ga upuca. Policija traga za snimcima sa kamera kako bi videla kretanje pucača.

S.D. je već godinama dobro poznat policiji po nizu krivičnih dela.

Njega je policija privela zbog pucnjave koja se dogodila u "Nani", u decembru 2017. godine, kada je ubijen poznati navijač. Bio je u pritvoru, gde je i napadnut, ali sud ga je oslobodio krivice.

Policija ga je iste godine, u septembru, uhapsila jer je bio u "bentliju" koji je naleteo na kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi.

Policija
Policijafoto: Rina

Nekoliko dana bio je u pritvoru, pa je pušten da se brani sa slobode.

Kafana "Staro Užice" ponovo je bilo mesto obračuna. Tačnije, juče oko pet sati, tri nepoznate osobe izašle su iz automobila i napale momka koji je sedeo u bašti tog ugostiteljskog objekta.

Kako saznaje Telegraf.rs, u policija je u restoranu zatekla Uroša P. (21) koji je objasnio da je sedeo u bašti sa drugovima kada je naišao "pasat" iz kog su izašla tri maldića za koje tvrdi da ih ne poznaje.

Oni su ga udarali rukama i nogama po glavi i telu.

Uroš P. je prevezen u Urgentni centar, a zadobio je lakše telesne povrede u vidu nagnječenja u predelu glave.

On je upućen u policiju kako bi podneo prijavu.

Bonus video:

00:17

PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.