"MISLILI SMO DA SU PETARDE": Očevici podelili detalje pucnjave i ranjavanja kik boksera na Adi sinoć!
Policija, Foto: Damir Dervišagić

teško ranjen

"MISLILI SMO DA SU PETARDE": Očevici podelili detalje pucnjave i ranjavanja kik boksera na Adi sinoć!

Na asfaltu je ostao telefon povređenog

Objavljeno:

Kik bokser Stefan D. (28) iz Beograda teško je ranjen sinoć na Adi Ciganliji kog poznatog restorana, a policija intezivno traga za napadačem.

Prema rečima radnika restorana koji se nalazi preko puta golf terena, čulo se nekoliko pucnjeva.

- Mislili smo da su petarde. Ljudi su počeli da beže. Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć - rekao je on.

Kako prenose mediji, na asfaltu je ostao telefon povređenog. Radnik obezbeđenja restorana preko puta kluba kazao je da se čulo pet, šest pucnjeva i da je policija došla posle 15 do 20 minuta.

- Videlo se komešanje ljudi, mislili smo da je slavlje i da se zato puca - dodao je.

Jedan od očevidaca istakao je da su od pucnjeva pomislili da su u pitanju petarde ili vatromet i da su legli na teren kada su shvatili da je ipak pucnjava iz vatrenog oružja.

Ada Ciganlija
foto: Damir Dervišagić

Prema njegovim rečima, napadač je pucao sa travnjaka na parkiran auto. On je dodao da je video kik-boksera kako leži na zemlji i drži se za prepone.

Stefan je upucan dok je sedeo na klupi i to u noge i stomak, a osumnjičeni je navodno pobegao skuterom sa lica mesta. Istragu napada vode tužilac Višeg javnog tužilastva u Beogradu i policija.

Kako je Kurir prvi objavio, Stefan D. (27) koji je sinoć ranjen na Adi Ciganliji ima podebeli dosije, a prema saznanjima iz policije suđeno mu je za najteža krivična dela.

Podsetimo, ranjeni kik-bokser hapšen je 2017. godine kada je "bentli" presekao kolonu pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik SrbijeAleksandar Vučić. Sem Stefana D., tada je uhapšen i Luka Radulović, kao i još dvojica muškaraca. Nakon kratkog pritvora svi su pušteni da se brane sa slobode. U međuvremenu su počinili druga krivična dela. Posle osam meseci dvojica su u bila u zatvoru, dok je Radulović ubijen u Beogradu.

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/Kurir.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.