NOVI DETALJI DVOSTRUKOG UBISTVA U FUTOGU: Pretnja kasapljenja mačetom motiv za zločin?
Ubijeni mladići u Futogu, Foto: Printscreen/Facebook/Balkanski Navijači

zločin potresao srbiju

NOVI DETALJI DVOSTRUKOG UBISTVA U FUTOGU: Pretnja kasapljenja mačetom motiv za zločin?

Prema nezvaničnim informacijama, N. L. je rekao policiji da se plašio da će ga pokojni Nikola Š. i Miloš M. ubiti nakon ozbiljnih pretnji koje su mu uputili

Objavljeno:

Nakon jučerašnjeg brutalnog ubistva Nikole Š. (19) i Miloša M. (20) koje je, kako se sumnja, u Futogu u automobilu izrešetao pištoljem N. L. (23), a potom priznao to krivično delo, istraga je povela u pravcu pretnji pokojnika koje su uputili osumnjičenom za ubistvo, saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama, N. L. je rekao policiji da se plašio da će ga pokojni Nikola Š. i Miloš M. ubiti nakon ozbiljnih pretnji koje su mu uputili.

- N.L. je ispričao da se plašio za svoj život jer su mu, navodno, pokojni mladići pretili da će ga iseći mačetama i baciti u Dunav?! Rekli su mu navodno da ovoga puta neće "omašiti" kao njihov prijatelj iz iste navijačke grupe koji se 2018. godine sukobio sa navijačima kojima navodno pripada osumnjičeni N. L. Tom prilikom, sukobilo se dve grupe mladića u ulici Vuka Karadžića u Novom Sadu nedaleko od Vatrogasnog doma, ispaljeno je nekoliko hitaca od kojih niko na sreću nije povređen a D. Š. iz Veternika koji je bio uzor osumnjičenom N. L. i koji je član njegove navijačke frakcije, zadobio je povrede mačetom - priča za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage.

Kaže da je, ukoliko je verovati iskazu osumnjičenog.

- Ipak, to nikako ne opravdava njegov postupak jer je nakon pretnji otišao do kuće, uzeo pištolj, seo u kola sa prijateljima koji su isto uhapšeni i u blizini video automobil u kojem su bili pokojni Nikola Š. i Miloš M. Rekao je i da je zapucao u pravcu žrtava ali da nije bio siguran da li ih je pogodio te da su odmah pobegli sa mesta zločina - kaže naš sagovornik.

1 / 2 Foto: Mup

Navodno, kamere sa obližnjeg objekta su zabeležile snimak, na kom se vidi direktno izvršenje dvostrukog ubistva.

Podsetimo, pucnjavi koja se oko ponoći u noći između četvrtka i petka dogodila ispred Osnovne škole Desanka Maksimović u Futogu, ubijen je mladić Nikola Š. (19), a kasnije u bolnici preminuo je i drugi mladić Miloš M. (20) koji je bio ranjen.

Prvi poziv Hitnoj pomoći je stigao 17 minuta posle ponoći, a da bi zatim usledio još jedan, kada je policija na nedaleko od mesta pucnjave zatekla još jednog mladića bez svesti.

Podsetimo, četvorica mladića N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) I B. G. (26) osumnjičeni su za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu, oni su uhapšeni i određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedeni u Više javno tužilaštvo.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.