HRONOLOGIJA DVOSTRUKOG UBISTVA U FUTOGU: Ubica priznao ZLOČIN, jedna rečenica koju je izgovorio LEDI KRV U ŽILAMA
Ubijeni mladići, Foto: Printscreen/Facebook/Balkanski Navijači

HOROR!

HRONOLOGIJA DVOSTRUKOG UBISTVA U FUTOGU: Ubica priznao ZLOČIN, jedna rečenica koju je izgovorio LEDI KRV U ŽILAMA

Ubijeni mladići pripadnici su jedne navijačke grupe, koja se od njih oprostila putem društvenih mreža u reči "Počivajte u miru braćo"

Objavljeno: 21:00h

Dvostrukom ubistvu, navijača Miloša M. (20) i Nikole Š. (19), koje se sinoć dogodilo u Futogu, navodno je prethodila svađa, ali i netrpeljivost između napadača i ubijenih koja je trajala već duže vreme, saznaje "Telegraf.rs". Sutra će pred tužioca biti izvedeni osumnjičeni.

Oko ponoći odjeknuli su pucnji u Fruškogorskoj ulici u Futogu, nakon nekoliko minuta na lice mesta stižu jake snage policije, a napadači beže u nepoznatom pravcu.

17 minuta nakon ponoći, hitna pomoć zaprimila je poziv od strane policije, njihova ekipa zatekla je Miloša M. bez svesti, on je odmah prevežen na odeljenje reanimacije UC KCV gde je po prijemu preminio.

U 00:51, policija pronalazi i drugu žrtvu u nesporednoj blizini.

Na lice mesta odmah ponovo izlazi hitna pomoć koja nažalost konstatuje smrt na licu mesta, žrtva je Nikola Š. Odmah nakon pucnjave aktivirana je opsežna policijska akcija, kodnog naziva "Krug".

Zatvaraju se izlazi i ulazi u grad, a na sve tranzitne tačke i mostove postavlaju se policajci naoružani dugim cevima, akcija traje do sutradan. Na izlazu i ulazu u Futog kontrolišu se sva vozila.

Brzim operativnim radom policija već počinje da "Sklapa kockice" i ima prve indicije ko bi mogli biti izvršioci.

Hapšenje

U rano jutro kreće se u akciju, uhapšena su 4 mladića, od kojih je Nemanja L. (23) direktni izvršilac.

Pored njega policija hapsi i D.D. (24), R.O.(21) i D.D.(24) i G.B. (26) U jutranjim časovima završen je uviđaj, a nakon toga je automobil Opel Astra kojim su se dovezli ubijeni prevezen vozilom Pauk do sedišta novosadske policije na veštačenje.

Hapšenje u Futogu
Hapšenje u Futogu foto: MUP Srbije

Na mestu obračuna ostale su velike količine krvi.

Nemanja L. je prema nezvaničnim informacijama priznao zločin i policiji pokazao gde je bacio oružje, navodno je izjavio da je bio uplašen za svoj život jer su mu pretili da će ga iseći mačetama i baciti u Dunav, nakon čega je on odlučio da se obračuna sa njima, kada su ga uhapsili rekao je policiji da je mislio da ih je samo ranio.

U međuvremenu oglasili su se MUP i tužilaštvo, a rečeno je da se Nemanja tereti za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 godina do doživotne.

Snimak

Trojica o 4 osmumnjičena, kao i obojica ubijenih, poznati su od ranije policiji po vršenju krivičnih dela.

Jedan od osumnjičenih R.O. nedavno je izašao iz zatvora u kom je bio jer je prevozio migrante preko granice.

Ubijeni mladići pripadnici su jedne navijačke grupe, koja se od njih oprostila putem društvenih mreža u reči "Počivajte u miru braćo" .

Ubistvo su navodno zabeležile i sigurnosne kamere koje se nalaze na obližnjem objektu, a na kom se vidi i kako ubica vadi pištolj iz torbice.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.