TUGA, SUZE U OČIMA, UZDASI: Jabukovac je ispratio MILANA na večni počinac, kolege ne veruju da je NAJBOJI OTIŠAO
Milan Mladenović, Foto: Printscreen/Instagram/mupsrbije

užas

TUGA, SUZE U OČIMA, UZDASI: Jabukovac je ispratio MILANA na večni počinac, kolege ne veruju da je NAJBOJI OTIŠAO

Jedva je zadržavao suze i jedva uspeo da izgovori rečenicu

Objavljeno:

Na sahranu Milanu Mladenoviću (34), vođi Spasilačko-vatrogasnog tima, koji je sa ostalim kolegama iz Srbije činio deo Misije spasilaca koji su pomagali u otklanjanju posledica razornog zemljotresa i spasavali živote ljudi u Turskoj, došle su kolege iz različitih delova Srbije.

Na muk i tišinu je naišla ekipa Telegrafa kada su ugledali grupu vatrogasaca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jabukovac. Tuga, suze u očima, uzdasi...

- Radili smo kolega i ja često u poslednje vreme sa Milanom. I privatno smo se družili. Još sam u šoku, ne znam šta bih rekao osim da ne mogu da poverujem. Ne znam tačno ni šta se dogodilo. Samo jedno znam da je bio čovek za primer i u poslu i privatno. Ne postoji neko da mu Milan nije pomogao i ne postoji neko da mu se on zamerio - priča zbunjen i utučen vatrogasac Mića Lapadatović za Telegraf.

Komandir ovog društva Dejan Kazimirović, jedva je zadržavao suze i jedva uspeo da izgovori rečenicu kao odgovor na pitanje.

- Šta u ovom momentu mogu da kažem? Osim da je bio izuzetan i kao kolega i kao prijatelj, roditelj. Zadesilo nas je šta nas je zadesilo, ne mogu da pričam - jedva je izustio Kazimirović za Telegraf.

02:36

PRVI PUT KADA JE JABUKOVAC ZAVIJEN U CRNO! Film MAG i JA reditelja Dušana Vojvodića i MIlina Trišića

(Espreso/Telegraf.rs / Milica Ristić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.