"NE MOGU DA PRIHVATIM DA GA NEMA I NIKADA NEĆU": Sahranjen Milan Mladenović, heroj koji je tragično STRADAO
Milan Mladenović, Foto: Printscreen/Instagram/mupsrbije

TUGA

"NE MOGU DA PRIHVATIM DA GA NEMA I NIKADA NEĆU": Sahranjen Milan Mladenović, heroj koji je tragično STRADAO

MUP Srbije saopštio je da je preminuo Milan Mladenović (34), vatrogasac-spasilac iz Negotina

Objavljeno:

Negotin je danas ispratio i odao poslednju počast svom heroju vatrogascu-spasiocu Milanu Mladenoviću (34) koji je tragično nastradao 16. avgusta.

Veliki broj pripadnika vatrogasno – spasilačkih jedinica, granične policije, Uprave sektora za vanredne situacije Mup-a Srbije poznanika, prijatelja danas je došlo na novo groblje u Negotinu da oda poslednju počast velikim čoveku i heroju, pripadniku spasilačko- vatrogasne jedinice Negotin, Milanu Mladenoviću (34) koji je tragično nastradao 16.avgusta.

"Ne mogu da prihvatim da ga nema i nikada neću. Od pete godine smo zajedno, išli i u osnovnu i srednju školu i radili zajedno. Mnogo što šta smo prošli i u Turskoj i raznim situacijama, sada kao i uvek kažem, Milan je bio najbolji od svih. Stavljao je nogu tamo gde niko ne bi ni pomislio i u tome je njegova veličina", kaže Dragan Đorđević, prijatelj i kolega preminulog.

MUP Srbije saopštio je da je preminuo Milan Mladenović (34), vatrogasac-spasilac iz Negotina i vođa Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Boru, a danas je u Negotinu održana sahrana.

"Pogledajte moj Viber, to su poruke koje nikada neću brisati. To je bio moj brat i više od toga. Provodili smo vreme zajedno više nego sa svojima što sam bio", kroz plač priča Dragan Đorđević, Milanov kolega sa kojim je boravio u spasilačkoj misiji i u Turskoj.

"To je bio veliki profesionalac, kolega, prijatelj, uzoran suprug i najbolji otac za svog kolegu sa kojim je bio do poslednjeg trenutka i kome je preminuo na rukama", priča vatrogasac spasilac jedinice u Negotinu, Dragan Đorđević.

Negotin je danas bio u velikoj žalosti, jer su kako kažu pojedini, izgubili svoj ponos grada. Iza Milana Mladenovića ostala je neutešna rodbina, roditelji, supruga i dve kćeri.

Bonus video: Sahrana reditelja Srđana Koljevića​​​​​​​

00:33

Sahrana reditelja Srđana Koljevića

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.