PRESTALO JE DA KUCA JEDNO VELIKO SRCE! Pretužna vest, preminula NEVENA ŽIVIĆ MINČIĆ!
Nevena Živić Minčić, Foto: Budi human /Printscreen

TUGA

PRESTALO JE DA KUCA JEDNO VELIKO SRCE! Pretužna vest, preminula NEVENA ŽIVIĆ MINČIĆ!

Oglasila se i škola u kojoj je Nevena predavala

Objavljeno:

Profesorka engleskog jezika Nevena Živić Minčić (47) iz Pirota, preminula je posle borbe s opakom bolešću.

Ovim tužnim povodom, oglasila se i škola u kojoj je Nevena predavala.

"Danas je prestalo da kuca jedno veliko srce, srce naše koleginice Nevene Živić Minčić, profesorke engleskog jezika, u 47. godini. Nakon lavovske borbe sa opakom bolešću ugašen je jedan život pred kojim je bila budućnost, saopštila je OŠ “8. septembar”.

Nevena Živić Minčić
Nevena Živić Minčićfoto: Budi human /Printscreen

"Kolege i generacije učenika još dugo će osećati snagu njene pozitivne energije kojom je umela da reši i najteže probleme. Nesebično je pružala pomoć i podršku učenicima. Uvek nasmejana vodila je učenike kroz svet znanja i upoznavanja života. Kao izuzetan predavač i pedagog nizala je brojne uspehe. Zbog svoje marljivosti, požrtvovanosti i nesebičnosti uživala je veliko poštovanje učenika i kolega. Njene mudre savete su svi rado prihvatali. Stoički, hrabro i sa vizijom u napredak i modernizaciju nastave stajala je u prvim redovima i bila vizionar u našoj školi. Vanvremenskom i nestvarnom harizmom učinila je da večno ostane u našim srcima. Počivaj u miru, draga prijateljice i koleginice, neka ti je večna slava", saopštila je ova škola na svom "Fejsbuk" profilu, prenose Pirotske vesti.

Bonus video:

02:46

SRPSKI NAUČNICI U OTPADU TRAŽE LEK ZA RAK! Kora od banane i bajati mesni narezak mogli bi da postanu deo REVOLUCIONARNIH LEKOVA

(Espreso / Pirotske vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.