RODITELJI U SUZAMA ČEKAJU NA OBALI: Intenzivno se traga za mladićem koji se SKUTEROM PREVRNUO u Vlasinsko jezero
Ronioci, Foto: Ana Paunković

traga se

RODITELJI U SUZAMA ČEKAJU NA OBALI: Intenzivno se traga za mladićem koji se SKUTEROM PREVRNUO u Vlasinsko jezero

Dva mladića, starosti 24 i 27 godina, pali su danas juče 15 časova sa skutera i upali u Vlasinsko jezero. Jedan od njih je izronio, dok se za drugim intenzivno traga

Objavljeno: 15:03h

Ronioci beogradske Žandarmerije zaronili su danas oko 10: 3o časova na mestu gde se najverovatnije prvrnuo skuter (gliser) dvojice mladića i bliskih rođaka iz okoline Leskovca.

U prvom delu pretrage do 12 sati nije bilo pozitivnog rezultata.

Roditelji mladića N.M. (27) , kako Telegraf nezvanično saznaje, za koga se pretpostavlja da se utopio u dubinama Vlasinskog jezera u velikoj tuzi sede satima na obali jezera, a koje je na tom mestu duboko 20 metara.

Nesrećni mladići su se vozali skuterom, i kako navodni očevidci kažu, po jakom vetru i kiši koja je tom prilikom vladala Vlasinom njihov gliser se iznenada prevrnuo.

Vlasinsko jezero
Vlasinsko jezerofoto: Printscreen/Youtube/Jovana Jovic

Vrlo brzo zatim D.D.(24) koji je bio i vlasnik skutera je isplivao i zahvaljujući prisutnim čuvarima prirode izvučen je čamcem iz vode i spašen davljenja. Očekivalo se da za njim izroni i N. M.(27) njegov rođak koji je bio dobar plivač ali se to nije desilo.

Tokom cele noći između utorka i srede na ovom mestu jezera, koje inače dugačko oko dvadestak kilometara, dežurala je policija i Hitna pomoć sve u nadi da će ovaj mladić rodom iz lebanskog sela Togočevce isplivati i izaći na obalu.

Inače na tom delu Vlasinskog jezera na regionalnom putu koji ide uz samu obalu jezera je i čuvena "crna krivina" koja je bila uzrok brojnih dosadašnjih nezgoda,pogotovu u zimskim uslovima.

Bonus video:

00:48

DRAMATIČNA AKCIJA NA RECI VRBAS : Ronioci iz vode izvukli automobil

(Espreso / Telegraf.rs / Toma Stevanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.