MLADIĆ KOJI SE PREVRNUO SA SKUTERA U VLASINSKO JEZERO DOŠAO IZ FRANCUSKE NA ODMOR: Potraga za njim još uvek traje
Vlasinsko jezero, Foto: Printscreen/Youtube/Jovana Jovic

STRAŠNO

MLADIĆ KOJI SE PREVRNUO SA SKUTERA U VLASINSKO JEZERO DOŠAO IZ FRANCUSKE NA ODMOR: Potraga za njim još uvek traje

Na licu mesta su bile ekipe lekara Hitne pomoći iz Surdulice koje inače dežuraju u dve smene na jezeru

Objavljeno: 11:41h

Dve osobe su juče pale sa skutera i upale u Vlasinsko jezero u incidentu koji se desio oko 15.00 časova. Reč je o mladićima iz Lebana i okoline Leskovca, starih 24 i 27 godina.

Mladić iz okoline Lebana je spasen, odnosno, sam je uspeo da ispliva na površinu jezera, dok se za drugim mladićem iz Leskovca, za koga se pretpostavlja da je upravljao skuterom traga, potvrđeno je za Jugmediu.

Očekivan je i dolazak Specijalne ronilačke jedinice iz Niša. O incidentu je obavešten dežurni javni tužilac u Vranju, a policija je i dalje na terenu i traga se za drugim mladićem.

Na licu mesta su bile ekipe lekara Hitne pomoći iz Surdulice koje inače dežuraju u dve smene na jezeru, a koje je ovih dana prepuno kupača, generalno – turista.

Prema nezvaničnim, ali pouzdanim izvorima, mladić iz Leskovca N.M. rođen je 1995. godine, i on je, zapravo, iz okoline grada na Veternici. Navodno je došao na odmor iz Francuske, gde je na privremnom radu, ali ovaj podatak nam je javio čitalac sa Vlasinskog jezera, kojeg naši izvori nisu mogli da potvrde.

Mladić iz Lebana, D.D, koji je uspeo da ispliva, rođen je 1999. godine. Prema prvim informacijama nadležnih, roditelji su odmah obavešteni,a očevi i rođaci mladića odmah su došli na lice mesta.

Vlasinsko jezero je jedno od najlepših veštačkih jezera u Srbiji, ali njegova lepota jednaka je opasnosti i za iskusne plivače. Skoro svake godine neko se ovde utopi, piše JuGmedia.

Bonus video:

00:25

Potraga za nestalom decom u jezeru u Prokuplju

(Espreso/JuGmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.