PODNETA TUŽBA PROTIV RODITELJA DEČAKA UBICE: Ovo su ZAHTEVI porodica UBIJENE DECE!
Foto: Petar Aleksić/Kurir/Privatna arhiva

tužba u parničnom postupku

PODNETA TUŽBA PROTIV RODITELJA DEČAKA UBICE: Ovo su ZAHTEVI porodica UBIJENE DECE!

U njenom vlasništu, da podsetimo, su stambeni objekti, zemljišta kao i automobili

Objavljeno:

Roditelji i drugi članovi porodica žrtava masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" podneli su danas tužbu u odnosu na porodicu dečaka (14) koji je 3. maja počinio ovaj zločin i ubio svoje vršnjake kao i čuvara škole.

- Podneta je tužba u parničnom postupku u cilju opravdavanja privremenih mera koje su već određene. Dakle, jednu tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca. Tuženi su i maloletnik i majka i otac. Prema ocu su privremene mere zabrane raspolaganja i otuđenja imovine već bile prethodno određene u krivičnom postupku koji se vodi protiv njega, a prema majci u parničnom postupku - navodi izvor Kurira i dodaje:

- Tužba je podneta zbog naknade nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica, kao i na ime pretrpljenog straha. Takođe, ovom tužbom je zatražena i novčana renta dakle buduće davanje određenog iznosa novca od dana presuđenja pa dok za to traju uslovi - i to na ime buduće nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica.

Kosta Kecmanović, Vračar, OŠ Vladislav Ribnikar
foto: PRIVATNA ARHIVA/kurir

Naravno, pitanje je koje ce ishod postupka pokazati da li ce se da tužbenim zahtevom uspeti i u kom delu, a i u kojem iznosu.

U parničnom postupku protiv dečakove majke Viši sud u Beogradu doneo je reče je o privremenoj meri u odnosu na imovinu u njenom vlasništu, a to je da je ona blokirana za prodaju i iznajmljivanje.

U njenom vlasništu, da podsetimo, su stambeni objekti, zemljišta kao i automobili.

Parnični postupak, inače, vodio se samo protiv majke dok se protiv oca vodi krivični postupak u skladu sa kojim su prema njemu i njegovoj imovini donošene privremene mere.

Bonus video:

02:24

OTAC JE NAMERNO OBUČAVAO SINA DA PUCA IZ PIŠTOLJA, OBUKE SU TRAJALE NEKOLIKO MESECI! Privatni detektiv o masakru na Vračaru

(Espreso/Kurir.rs/ J.S. - D.A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.