PRETIO DA ĆE UBITI SEBE I DETE, PA NAPAO POLICAJCA I POKUŠAO DA MU OTME PIŠTOLJ: Uhapšen nasilnik u Plavu
Policija, Foto: Nemanja Nikolić

LIŠEN SLOBODE

PRETIO DA ĆE UBITI SEBE I DETE, PA NAPAO POLICAJCA I POKUŠAO DA MU OTME PIŠTOLJ: Uhapšen nasilnik u Plavu

Osumnjičeni je savladan i lišen slobode, uz primenu sredstva prinude

Objavljeno:

Zbog nasilja u porodici u Plavu je uhapšen M.G. (32) jer je pretio da će ubiti sebe i dete, saopšteno je iz Uprave policije.

„Policija je postupila po prijavi porodičnog nasilja u kojoj je navedeno da M.G. fizički maltretira suprugu i dvoje maloletne dece. Pripadnici policije su na licu mesta zatekli suprugu i decu sa vidnim povredama i prijavljenog M.G. koji je odbijao da postupi po naređenjima policijskog službenika i upućivao pretnje da će sebi i detetu starom četiri godine oduzeti živote“, navode u saopštenju.

Kako dodaju, M.G. je ovom prilikom fizički napao jednog službenika i pokušao da mu iz futrole izvuče pištolj.

„Osumnjičeni je savladan i lišen slobode, uz primenu sredstva prinude. Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu M.G. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. Ovom licu se na teret stavlja i krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, zaključuju u saopštenju.

Bonus video:

00:50

ZAŠTO ŠAMAR U SRBIJI NIJE DEFINISAN KAO NASILJE? Vesna Stanojević o nasilju u porodici i temama o kojima se uglavnom ćuti

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.