U SRBIJI SU NA MONSTRUOZNE NAČINE OD POČETKA GODINE UBIJENE 22 ŽENE I DVE DEVOJČICE: Jedno počinjeno iz milosrđa
Ubijeno 22 žene i dve devojčice, Foto: Damir Dervišagić

TUGA DO NEBA

U SRBIJI SU NA MONSTRUOZNE NAČINE OD POČETKA GODINE UBIJENE 22 ŽENE I DVE DEVOJČICE: Jedno počinjeno iz milosrđa

Desetak dana pre poslednje porodične tragedije, u Selu Dobro Polje kod Boljevca Z. P. (52) je upucao suprugu, nakon što se njihov sin Z. P. (25) razneo bombom

Objavljeno:

Od početka godine u Srbiji ubijeno je 22 žene, od toga dve devojčice. Poslednji slučaj dogodio se u Zemunu, a reč je o ubistvu iz milosrđa. Z. Ž. (73) ubio je svoju suprugu V. Ž. (70), a potom upucao sebe.

Na telu žene primećeno je devet rana iz pištolja koje svedoče o ubistvu. Nedaleko od nje nađeno je telo Z.Ž. sa prostrelnom ranom na glavi, pa se sumnja da je sam sebi pucao u glavu.

Istraga je utvrdila da su ispaljeni hici iz istog pištolja CZ 7,65 mm koji je bio u ilegalnom posedu.

- Ona je bila teško bolesna i nije želela da živi. Molila ga je da joj oduzme život. Verujemo da je zato ispalio više hitaca da ne bi imala mogućnost da preživi- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Tela bračnog para nađena su na krevetu spavaće sobe.

Prema rečima rođaka, poslednji put ih je video 14. jula, a policiju pozvao 16. jula jer mu se niko nije javljao na mobili telefon, vrata bila zaključana, a roletne spuštene.

Desetak dana pre ove porodične tragedije, u Selu Dobro Polje kod Boljevca Z. P. (52) je upucao suprugu, nakon što se njihov sin Z. P. (25) razneo bombom.

Boljevac, Boljevci
foto: Društvene mreže

"Veruje se da je on prvo pucao u suprugu, pa u sebe, a da se sin potom razneo bombom kada je to video. Jer povrede koje ima Z. P. (52) ukazuju na to da je bomba eksplodirala nakon pucnjave. Tačnije, ima višestruke povrede koje ukazuju da je bio u blizini kada je bomba eksplodirala jer je teško izvodljivo da prilikom pokušaja samoubistvo čovek sebi nanese više teških povreda s obzirom na to da bi ga već prva onesposobila", kažu iz istrage.

U porodičnoj kući u tom selu došlo je do svađe između oca, sina i majke. Prema rečima komšija, u porodici su bile česte svađe, alkoholisanje, a navodno su bili i korisnici Socijalne pomoći.

Prošlog meseca u Novom Bečeju Robert M. (39) nožem je ubio supurgu S. T. (41).

On je, kako je saopštio MUP, oštrim predmetom usmrtio četrdesetjednogodišnju nevenčanu suprugu, a u pretresu njegovog stana policija je pronašla automatsku pušku, četiri okvira i dva metka, kao i biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana i semenke za koje se sumnja da su indijska konoplja.

Novi Bečej, Ubistvo
foto: Printscreen/facebook

Telo je bilo izmasakrirano i nađeno je u kadi punoj krvi.

Robert M. se sumnjiči i da je prilikom hapšenja, držeći nož u ruci, pretio policajcima.

Inače, osumnjičeni za zločin je bio u zatvoru u Austriji zbog posedovanja narkotika.

Prema rečima komšija, on je prethodnog dana pretukao svoju suprugu. Ona je otišla kod drugarice, ali ju je nasilnik namamio da se vrati.

Ne zadugo on ju je nožem zaklao, pa pokušao da ubije svog rođenog brata.

Bonus video: Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.