NOA MILIVOJEV BIĆE SAHRANJENA DANAS U KOVILJU: Ovi detalji ubistva još uvek su MISTERIJA
Noa Milivojev, Foto: TikTok/Kurir

TUGA!

NOA MILIVOJEV BIĆE SAHRANJENA DANAS U KOVILJU: Ovi detalji ubistva još uvek su MISTERIJA

Noini rođaci kažu da je bila zaljubljena u čoveka koji ju je ubio, a da ju je on iskorišćavao

Objavljeno:

Telo Noe Milivojev (18) nađeno je 6. jula u dvorišnom stanu, odnosno, u kući u samom centru Beograda, a njen nestanak prijavljen je 17. juna, od kada joj je, prema rečima majke Bobe Milivojev, ugašen telefon. Osumnjičeni za njeno ubistvo, O. D. (33) odmah je uhapšen i priznao je svirepi zločin, da bi se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem. Istragom je utvrđeno na koji način je "presudio" Noi, ali ne i kada.

"Datum ubistva Noe Milivojev je nepoznat. I dalje se u istrazi vodi da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu. Istragom se dalje utvrđuje dan kada je počinjen zločin", rečeno je za Telegraf.

Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva, to je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N. M, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova.

Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela, i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

1 / 7 Foto: Petar Aleksić

Sahrana danas u Kovilju

Noa Milivojev (18) biće sahranjena danas u Kovilju u Šancu u 13 časova.

"Ne mogu da opišem taj bol. Ona će biti sahranjena danas u Kovilju", rekla je njena majka Boba.

"Bila je zaljubljena u njega, slepo mu je verovala, tukao ju je i navukao na sve droge"

Noini rođaci kažu da je bila zaljubljena u čoveka koji ju je ubio, a da ju je on iskorišćavao.

- Ona je bila zaljubljena u nega, a on je nju tukao i navukao na sve moguće droge. Iskorišćavao ju je kad mu je trebala, pa je šutirao napolje. Onda je dolazila ovde nazad. Čim bi je pozvao nazad, ona je pakovala stvari i jurila kod njega. Kad ju je upropastio, tada ju je odbacio - kažu za Telegraf.rs Noine rođake.

Navode da su je podržavali i da mrava ne bi zgazila.

- Pre bi povredila sebe, nego drugog. Noini roditelji imaju bebu od četiri meseca... Ovo je strašno. Bili su u vezi manje od godinu dana, on je nju stalno ostavljao. Slepo mu je verovala - dodale su.

Noa je često boravila kod babe i dede u naselju Šangaj, praktično je deo vremena živela sa roditeljima, a deo sa njima.

Komšije videle roze kikice u smeću ispred ulaza u kuću

Prema rečima komšija, posle žustre svađe, jedina stvar koja im je bila sumnjiva je bilo to što su iz crnih kesa za smeće koje su bile ispred stana u kojem je živeo Ognjen, a u kojem je, kako se sumnja Noa ubijena, virile njene prepoznatljive roze kikice.

Dodali su da im nije bilo sumnjivo to što je nema, jer su se njih dvoje, prema njihovim rečima, stalno svađali i ona je odlazila, pa se vraćala. Takođe, on je stalno dovodio neke "nove" devojke.

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.