JEZIVA ISPOVEST UBICE NOE MILIVOJEV! Zaprepastio istražitelje OVIM IZJAVAMA: "NISAM HTEO DA JOJ UNIŠTIM LICE"
Noa Milivojev, Foto: TikTok/Kurir

STRAHOTA

JEZIVA ISPOVEST UBICE NOE MILIVOJEV! Zaprepastio istražitelje OVIM IZJAVAMA: "NISAM HTEO DA JOJ UNIŠTIM LICE"

Istražitelji još uvek nisu sa sigurnošću utvrdili kog dana se zločin tačno dogodio

Objavljeno: 22:08h

Muškarac O. D. (33) najverovatnije je zadavio svoju devojku Nou Milivojev (18), nakon što su se posvađali, pa je njeno telo isekao nožem i rasporedio ga u četiri posude sa hemikalijama, koje su uništile tkivo i kosti!

Prema rečima našeg izvora, istražitelji još uvek nisu sa sigurnošću utvrdili kog dana se zločin tačno dogodio.

- Ono što je posebno strašno u ovom slučaju, jeste to što je O. D. na ovaj način želeo da uklonu tragove svog zločina. Uništio je gotovo sve delove tela, ali ne i glavu. Kako je, navodno, sam rekao zaprepašćenim istražiteljima, "glavu nije istopio u kiselini, jer je voleo Nou". "Ipak sam ja nju voleo, nisam mogao da joj uništim lice", navodno je izgovorio dok su istražitelji vršili pretres njegovog stana nakon što je priznao zbistvo - kaže naš izvor.

Noa Milivojev
foto: Printscreen/TikTok/Noa.diva

Određen pritvor

O. D. juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je odlučio da se brani ćutanjem, iako je prethodno u policiji priznao sve i rekao da ne zna kada i kako je ubio svoju partnerku, jer je "bio pod dejstvom droge i alkohola". Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da O. D. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti. Sud je prihvatio predlog i osumnjičenom je određen jednomesečni pritvor.

- Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način O. D. ubio oštećenu N. M. To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N. M, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije zadavio i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako su dalje naveli, Noine delove tela rasporedio je u čak četiri posude.

- Potom je te delove tela rasporedio u veću PVC kutiju, manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koje je sipao za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojne, odnosno svo njeno tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove - naveli su iz beogradskog Višeg javnog tužilaštva.

1 / 7 Foto: Petar Aleksić

Motiv ljubomora

Sumnja se da je motiv zločina ljubomora, a kako su ispričali rođaci i prijatelji ubijene Noe, O. D. je i ranije bio nasilan prema njoj, tukao ju je i svađali su se često.

Porodica Milivojev u Kovilju sprema sahranu, koja će prema rečima rođaka, biti organizovana tek od ponedeljka. - Roditelji su išli na prepoznavanje tela, ali još uvek im nisu rekli kada će moći da preuzmu posmrtne ostatke - kažu za Kurir iz porodice.

IT stručnjak

Osumnjičeni ima firme za programiranje

Osumnjičeni O. D. (33) po zanimanju je IT stručnjak i bio je vlasnik čak tri firme za programiranje.

- Završio je za elektrotehničara telekomunikacija. Ima vrlo dobra primanja s obzirom na to da drži firme za programiranje. Kreirao je sajtove i prodavao internet domene - kaže izvor.

O. D., kako smo ranije pisali, pre nekoliko godina imao je saobraćajnu nesreću u kojoj su mu teško povređene noge i zbog toga koristi štaku.

- On je pre nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu, prevrnuo se traktor u šumi i povredio ga. Nikada se nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka, a verovatno je zato i odabrao da se bavi poslom koji može da radi od kuće - kazao je naš izvor.

Stanari višespratnice u centru Beograda gde se dogodilo jezivo ubistvo naveli su da je osumnjičeni uvek bio čudan.

Noa Milivojev, O.D.
foto: Kurir / Privatna arhiva

- Delovao je kao psihopata i često dezorjentisano i pogubljeno - rekli su oni.

Prijatelji tuguju

On je nju promenio, postala je druga osoba

Prijateljica Noine porodice kaže da je ona celog života trpela teror, naročito psihički.

- Ona je bila tako dobra da je sve praštala, i kome je mogla, a i kome nije mogla oprostiti neke uvrede koje su joj kroz život svakodnevno nanosili. I na Tiktoku su je vređali, to je strašno - kaže prijateljica i dodaje da se Noa drastično promenila kada je pre oko godinu dana ušla u vezu sa O. D.

- Od vedre i nasmejane devojke, postala je zatvorena osoba. Počela je da puši, da pije, on je napravio drugu osobu od nje. On je bio stariji, ja ne znam da je imao prethodne veze. Njena majka ga nikad nije videla, zato je i branila Noi da se viđa sa njim - ispričala je prijateljica.

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Kurir.rs - J. Spasić - B. Travica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.