NI MRTVOJ JOJ NE DAJU MIRA: Noa celog života trpela UVREDE, ovo što pojedini i sad pišu je više nego BOLESNO (FOTO)
Ubistvo Noe Milivojev, Foto: Printscreen/TikTok/Noa.diva, Kurir, Nemanja Nikolić

strašno

NI MRTVOJ JOJ NE DAJU MIRA: Noa celog života trpela UVREDE, ovo što pojedini i sad pišu je više nego BOLESNO (FOTO)

Kako porodica i prijatelji ubijene devojke tvrde, Noa je celog života trpela uvrede od okoline

Objavljeno:

Osamnaestogodišnjoj tiktokerki Noi Milivojev ni mrtvoj ne daju mira! Ova nesrećna devojka ubijena je na najsvirepiji mogući način, ali to nije sprečilo mnoge da i nakon tragičnih vesti pišu užasne komentare na njen račun.

Kako porodica i prijatelji ubijene devojke tvrde, Noa je celog života trpela uvrede od okoline, ali se kao lavica borila sa svima. O tome koliko je bila na meti osuda svedoče i njeni profili na društvenim mrežama, posebno na Tik Toku gde je svakodnevno dobijala veliki broj uvredljivih komentara.

Noa Milivojev
foto: Petar Aleksić/TikTok/Noa.diva

Ljudi koji se kriju iza lažnih imena i fotografija nisu imali milosti prema ovoj devojci, a što je još gore, pojedini i dalje nastavljaju da na najgori mogući način komentarišu i podsmevaju se tragičnoj sudbini Noe Milivojev.

Na poslednja dva videa koja je Noa objavila na Tik Toku 17. juna kada je nestala, isključeni su komentari, ali na ostalim objavama mogu se pročitati razne grozote poput "Makar si umro", "Sam si tražio, dobio si".

Inače, Noa Milivojev nestala je 17. juna, a onda je 19 dana kasnije njeno beživotno telo pronađeno u stanu u centru Beograda. Upravo tog dana kada joj se izgubio svaki trag, na Tik Toku je objavila video u kom je odgovorila na jedan negativan komentar - pisalo je "Kakva spodoba":

Od trenutka kada je nestala, pa sve do momenta kada je zločin otkriven, novinari portala Espreso bili su u kontaktu sa porodicom ubijene devojke.

Porodica je Noin nestanak prijavila dva dana pošto je iz porodične kuće u Kovinu krenula za Beograd, kod dečka. Roditeljima je bilo čudno to što se Noa puna dva dana nije javljala ni njima, niti prijateljima i odmah su uključili policiju u sve.

U početku Noina porodica gajila je nadu da je njihovo dete dobro, znali su gde je i kod koga otišla, ali tog dečka nisu lično poznavali.

"Mi tog dečka ne poznajemo, ne znamo šta da mislimo. Poslednji put smo se čuli u subotu i od tad nije aktivna nigde i nije joj dostupan telefon", kazali su nam roditelji nakon Noinog nestanka.

Noa Milivojev
Noa Milivojevfoto: Društvene mreže

Kada smo se nakon nekoliko dana ponovo čuli sa Noinom porodicom, kazali su nam da je dečko kod kog je otišla u policiji negirao da je uopšte i video.

Nažalost, devetnaest dana kasnije stigle su tragične vesti. Delovi tela Noe Milivojev pronađeni su u stanu u samom centru Beograda.

Za ubistvo Noe osumnjičen je njen dečko O.D. (33) koji je priznao delo nakon što se uhapšen.

Hapšenje ubice Noe Milivojev
Hapšenje ubice Noe Milivojevfoto: Nemanja Nikolić

O. D. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je odlučio da se brani ćutanjem, iako je prethodno u policiji priznao sve i rekao da ne zna kada i kako je ubio svoju partnerku, jer je "bio pod dejstvom droge i alkohola".

Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da O. D. je nakon saslušanja određen jednomesečni pritvor.

- Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način O. D. ubio oštećenu N. M. To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N. M, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob - navodi se u delu saopštenja tužilaštva.

Nakon toga došlo je do tragičnog ihsoda. Devojka nije preživela.

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

O. D., kako smo ranije pisali, pre nekoliko godina imao je saobraćajnu nesreću u kojoj su mu teško povređene noge i zbog toga koristi štaku. Po zanimanju je IT stručnjak i bio je vlasnik čak tri firme za programiranje.

Noa Milivojev danas je sahranjena na groblju u Kovilju. Ispraćena je uz pesmu trubača Tiho noći.

Noa Milivojev
foto: Kurir

Veliki broj meštana okupio se kako bi izjavili saučešće porodici.

1 / 5 Foto: Kurir

Njena majka, slomljena od bola, nije mogla da izdrži pa su je u jednom trenutku u rukama izneli sa groblja.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.