"KAD GOD BIH SE VRATILA KUĆI, DETE JE IMALO MODRICE": Potresna ispovest devojke koju je muž SILOVAO, a bebu TUKAO
Foto: Printscreen/youtube/TV Pink

STRAŠNO

"KAD GOD BIH SE VRATILA KUĆI, DETE JE IMALO MODRICE": Potresna ispovest devojke koju je muž SILOVAO, a bebu TUKAO

Kako kaže, ona nije želela da ima odnose, jer je primetila da se on čudno ponaša, međutim, dodaje da to njega nije interesovalo uopšte

Objavljeno:

Devojka, koja tvrdi da ju je nevenčani suprug silovao, a zatim pretukao petomesečnu bebu jer je plakala, kaže da je poslednja dva i po meseca krenulo maltretiranje, da se njen partner promenio i da ne zna šta se to tačno dogodilo sa njim.

- Mi živimo zajedno od jula prošle godine i sve je bilo u redu do pre dva meseca - rekla je ona.

Kako kaže, ona nije želela da ima odnose, jer je primetila da se on čudno ponaša, međutim, dodaje da to njega nije interesovalo uopšte.

Silovanje
foto: Printscreen/youtube/TV Pink

- Obratila sam se drugarici za pomoć, međutim ja sam joj rekla da ne priča nikome. Kada se to ponovilo, ona je ispričala mojoj sestri sve. Ja nikada nisam videla da on tuče dete, ali svaki put kada bih došla iz prodavnice ili lekara dete je plakalo i imalo modrice - ispričala je ona.

Maja Raković, predstavnik Biroa za trgovinu ljudima je rekla da je beba izuzetno mirna, da želi kod svakoga. Dodaje da su primetne povrede, što se pokazalo i kod lekara.

- Obrazloženje oca je bilo da ga je slučajno zakačilo i da se samo povredilo. Međutim, svima je jasno da dete od pet meseci ne može samo da se povredi - rekla je Raković.

Devojka je rekla da se kobne noći dogodilo ponovo da je želeo da spava sa njom, međutim, da ga je ona odbila i da je počela da plače što je probudilo dete.

- Tada je on ustao da navodno uspava dete i rekao da će se vratiti i da ne smem da ustanem. Tada se vratio i pritisnuo grudni koš tako da nisam mogla da se pomeram - rekla je ona i dodala da je on završio sa tim što je hteo i otišao da spava.

Kako kaže, sačekala je da ode na posao i sutradan pozvala policiju.

- On je sada u pritvoru, to je sve što znam - ističe ona.

Raković je rekla da je ova devojka želela da osvesti i druge žene koje trpe nasilje i da se pošalje poruka da niko to ne treba da trpi i da ćuti.

- Ovo su teški momenti, mi govorimo o bebi koja je dobila modrice sa svega četiri, pet meseci - rekla je Raković.

Ona ističe da istraživanja pokazuje da beba u tom uzrastu može dobiti niz povreda koje mogu ostaviti posledice.

Policija

Hitni pozivi 192 Prijava nasilja u porodici 0800-100-600 (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

ASTRA Akcija protiv trgovine ženama - SOS telefon 011 785-0000, 065 3347-817, dostupan 24h Evropski broj za nestalu decu 116-000

Incest trauma centar - SOS telefon 011 3441-737, 011 3861-332, dostupan 24h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Bonus video: DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

(Espreso/Blic/TV Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.