UBICA TIKTOKERKE U POČETKU LAGAO POLICIJU, A ONDA PRIZNAO ZLOČIN: Evo šta je pričao da bi SKRENUO PAŽNJU SA SEBE
Osumnjičeni za Noino ubistvo u početku lagao policiju, Foto: TikTok/Kurir

STRAŠNO

UBICA TIKTOKERKE U POČETKU LAGAO POLICIJU, A ONDA PRIZNAO ZLOČIN: Evo šta je pričao da bi SKRENUO PAŽNJU SA SEBE

Njena porodica je prijavila nestanak, a od samog početka potraga istraga je vodila ka muškarcu kod koga je kobnog dana krenula tiktokerka

Objavljeno:

Noa Milivojev (18), za kojom se tragalo 20 dana, nađena je mrtva u četvrtak popodne u stanu u centru Beograda, a zbog njenog ubistva uhapšen je Ognjen D. (33). Od početka potrage za devojkom trag je vodio ka osumnjičenom, s obzirom da je Noa kobnog dana krenula kod dečka.

Za ubijenom devojkom tragalo se više od dve nedelje, tačnije Noi Milivojev se trag izgubio 17. juna je nestala u Beogradu. Njena porodica je prijavila nestanak, a od samog početka potraga istraga je vodila ka muškarcu kod koga je kobnog dana krenula tiktokerka.

Noa Milivojev
foto: Printscreen/TikTok/Noa.diva

Ognjen D. je zbog toga i saslušan u policiji, a kako je porodica ranije rekla za Nova.rs, on je tvrdio da Noa nije došla tog dana kod njega. Ipak, policija je pomno pratila svaki potez osumnjičenog. Naknadno, osumnjičeni je priznao zločin i odveo policiju do tela.

Osumnjičeni bi sutra trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Noa je pronađena mrtva u stanu, a osumnjičeni je pokušao da uništi njeno telo u nameri da sakrije tragove.

Šta su komšije otkrile?

Reporteri portala Nova.rs razgovorali su tokom jučerašnjeg dana sa komšijama u zgradi u kojoj se dogodio zločin. Kako smo saznali, zločin se dogodio u dvorišnom stanu, a pre dve nedelja dogodila se situacija koja je stanarima bila sumnjiva.

„On tu živi od korone, oko dve godine. Ona je živela sa njim. Pre dve nedelje su se svađali, više puta je dolazila policija, ona je vrištala na hodniku da će porazbijati sve stanove ako joj ne dozvoli da uzme svoje stvari. On joj nije dozvolio. Nju više nismo viđali, samo njega. Primetili smo da je gotovo svakodnevno izbacivao neke stvari iz stana“, rekla je tada komšinica.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Komšije su istakle i da se često čula buka iz stana osumnjičenog, a da su Nou viđali u prolazu.

Podsetimo, Noa Milivojev je transrodna osoba, a rođena je u Kovilju kraj Novog Sada.

Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ju je veći broj ljudi sa kojima je delila pojedinosti iz svog života. Njeno telo otkriveno je juče u stanu u Ulici cara Lazara u centru Beograda, a osumnjičenom Ognjenu D. stavljene su lisice na ruke.

Njeni prijatelji su se sinoć na Trgu Republike oprostili od svoje brutalno ubijene drugarice.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.