KOJA KAZNA PRETI UBICI TIKTOKERKE NOE MILIVOJEV? Sutra će biti saslušan!
Kakva kazna čeka ubicu Noe Milivojev, Foto: KURIR/NEMANJA NIKOLIĆTIKTOK/NOA.DIVA

zločin

KOJA KAZNA PRETI UBICI TIKTOKERKE NOE MILIVOJEV? Sutra će biti saslušan!

Kako je MUP juče saopštio, u njegovom stanu pronađene su delovi tela žrtve za koju se sumnja da je ubio a potom raskomadao

Objavljeno: 11:15h

Ognjen D. (33) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je u stanu u centru Beograda ubio tiktokerku Nou Milivojev (18) iz Kovilja sutra bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javnot tužilaštvo u Beogradu!

Posle saslušanja, tužilaštvo će odlučiti da li će sudiji za prethodni postupak predložiti da mu odredi pritvor do 30 dana.

Kako je MUP juče saopštio, u njegovom stanu pronađene su delovi tela žrtve za koju se sumnja da je ubio a potom raskomadao.

- On se sumnjiči za teško ubistvo na svirep i podmukao način i preti mu kazna doživotnog zatvora ukoliko se utvrdi da je ubio a potom isekao delove tela Noe Milivojev i spakovao ih u plastične kutije - objašnjava sagovornik Kurira.

Noa Milivojev
Noa Milivojevfoto: Društvene mreže

Noa Milivojev, podsetimo, nestala je 17. juna. U poslednjem razgovoru, kako je za medije ispričala njena majka, rekla je da ide kod dečka, Ognjena D. Tokom potrage za nestalom tiktokerkom, navodno je i on saslušan, ali je rekao da je nije video toga dana.

Kada je policija juče došla u njegov stan, prema nezvaničnim informacijama, on je priznao da je ubio Nou, ali je navodno rekao da ne zna ni kada ni kako se to dogodilo.

1 / 4 Foto: Kurir

Podsetimo, iz Višeg javnog tužilaštva juče je za Kurir rečeno da identitet žrtve još uvek nije zvanično potvrđen.

- Pronađeni su posmrtni ostaci za sada NN osobe. Uviđaj je u toku. Naložena je obdukcija sa toksikologijom i DNK veštačenje kako bi se utvrdio uzrok smrti i identitet žrtve - izjavio je juče tokom trajanja uviđaja kratko za Kurir glavni javni tužilac VJT Nenad Stefanović.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.