ODREĐEN PRITVOR POZNATOM BOKSERU: Polomio lobanju gostu beogradskog splava
Određen pritvor bokseru, Foto: Kurir / Privatna arhiva

SAOPŠTENO JE

ODREĐEN PRITVOR POZNATOM BOKSERU: Polomio lobanju gostu beogradskog splava

Bokser je prethodno u Višem javnom tužilaštvu odlučio da se brani ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu

Objavljeno:

Viši sud u Beogradu doredio je pritvor do 30 dana poznatom bokseru P. M. koji se sumnjiči da je 1. jula ispred ulaza na splav na savskom keju pokušao da ubije jednog mladića, a drugom naneo lake povrede.

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema okrivljenom P. M. odredio pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana. Pritvor je prema okrivljenom određen iz zakonskih razloga, odnosno jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je okrivljeni osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - saopšteno je iz Višeg suda u Beogradu.

Bokser
foto: Facebook/P.M.

Okrivljenom P. M. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju i izvršenje krivičnog dela laka telesna povreda.

- Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja - dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, bokser je prethodno u Višem javnom tužilaštvu odlučio da se brani ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Bonus video: Tuča sa dostavljačem nasred ulice u Novom Beogradu​​​​​​​

00:32

Tuča sa dostavljačem nasred ulice u Novom Beogradu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.