SASLUŠAN RADNIK OBEZBEĐENJA KOJI SE TERETI ZA UBISTVO U POKUŠAJU: Gostu splava SLOMIO TEMENU KOST!
Osumnjičeni bokser, Foto: Facebook/P.M.

Teško ubistvo u pokušaju

SASLUŠAN RADNIK OBEZBEĐENJA KOJI SE TERETI ZA UBISTVO U POKUŠAJU: Gostu splava SLOMIO TEMENU KOST!

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u pokušaju

Objavljeno: 13:49h

P. M. (39) saslušan je u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je 1. jula ove godine kao radnik obezbeđenja na jednom beogradskom splavu bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da ubije M.V, dok je S.V. naneo lake lako telesne povrede.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga - zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Bokeser
Bokeserfoto: Kurir / Privatna arhiva

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je 1. jula oko 00.40 časa ispred ulaza na splav na savskom keju, najpre radnik obezbeđenja M.K. ušao u raspravu sa M.V. i S.V, u koju se takođe radnik obezbeđenja P. M. uključio, pa je iz nepoznatih razloga krenuo da pesnicama udara oštećene u predelu glave i tela.

M.V. je pokušao da beži, ali je P. M, kako se sumnja, nastavio da ga udara, usled čega je oštećeni pao, a P. M. mu je zadao još jedan udarac u predelu glave pesnicom, nanevši mu time teške telesne povrede opasne po život u vidu preloma temene kosti, uz krvarenje između mozga i lobanje.

Dok je M.V. ostao da leži, P. M. je nastavio da udara S.V. pesnicom u predelu glave i tela, nanevši mu lake telesne povrede, nakon čega je okrivljeni napustio lice mesta.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.