MEDIJI TVRDE DA JE DEČAK KOJI JE POČINIO MASAKR OVAKO REAGOVAO NA HAPŠENJE OCA: Prošla su dva meseca od zločina
Dečak ubica ovako reagovao kada je saznao za očevo hapšenje, Foto: PRIVATNA ARHIVA/kurir

OTKRIVENO JE

MEDIJI TVRDE DA JE DEČAK KOJI JE POČINIO MASAKR OVAKO REAGOVAO NA HAPŠENJE OCA: Prošla su dva meseca od zločina

Kada je dečak čuo da mu je otac uhapšen, rekao je da se nada da će prema njemu dobro postupati

Objavljeno: 12:21h

Dečak ubica iz Ribnikara je kako prenosi Kurir, reagovao na to kada je čuo da mu je otac uhapšen.

"Želja za budućnost mi je da kupim kamp prikolicu i putujem po svetu", ovo je izjavio dečak (13) u danima posle zločina koji je izvšio pre tačno dva meseca u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu kada je naoružan upao u školu i ubio drugare i čuvara obezbeđenja, dok je nekoliko ranio.

Dečak ubica sa Vračara
Dečak ubica sa Vračarafoto: Privatna arhiva/Kurir

Sama pomisao da osumnjičeni dečak dok boravi u psihijatrijskoj ustanovi koju čuva policija, nakon počinjenog masovnog zločina razmišlja o svojoj budućnosti, dok je svojim vršnjacima istu tu svetlu i perspektivnu budućnost ugasio pre tačno dva meseca je neshvatljiva, piše Kurir.

Fasciniran Afrikom

"Fasciniran sam Afrikom i stalno maštam o ratu", navodno je rekao dečak u jednom od razgovora posle zločina, nakon što je izjavio da bi voleo da kamp prikolicom putuje po svetu. U razgovoru sa psiholozima i stručnim licima, dečak je do sada upotrebio i niz stručnih izraza i reči koje ne priliče detetu njegovih godina.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Kada je dečak čuo da mu je otac uhapšen, rekao je da se nada da će prema njemu dobro postupati. "Dečak je naveo 'da njegov otac nije propalica i da se nada da prema njemu lepo postupaju'." Recimo, on ne kaže hapšenje, već lišavanje slobode, a umesto ubiti kaže "eliminisati žrtvu."

Kada govori o oružju, on upotrebljava reči kalibar, zna gotovo sve marke pištolja i pušaka i kog su kalibra, koja municija ide za koje vatreno oružje", objasnio je ranije izvor Kurira.

Bonus video:

00:20

Pucnjava u školi na Vračaru „Vladislav Ribnikar“

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.