OTAC DEČAKA KOJI JE POČINIO MASAKR POTPUNO NEPREPOZNATLJIV: Smršao skoro 30 kilograma, a dečak pita samo za NJU
Masakr na Vračaru, Foto: Privatna arhiva/Kurir, Tamara Trajković, Petar Aleksić

detalji iz zatvora

OTAC DEČAKA KOJI JE POČINIO MASAKR POTPUNO NEPREPOZNATLJIV: Smršao skoro 30 kilograma, a dečak pita samo za NJU

Otac se povukao u sebe i veoma malo govori

Objavljeno: 13:16h

Otac dečaka koji je u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" na Vračaru usmrtio devetoro drugara i čuvara škole, znatno je smršao i više gotovo da ne liči na sebe.

Kako je isrpričao izvor blizak istrazi, on je smršao skoro 30 kilograma i gotovo se prepolovio.

- Imao sam priliku da ga vidim kad je tek priveden, bio je to poprilično krupan čovek, nedavno sam ga takođe video i čovek se gotovo prepolovio, smršao je najmanje 30 kilograma - istakao je sagovornik Informera.

Vračar
foto: Tamara Trajković

Dodaje i da se otac povukao u sebe i da veoma malo govori.

- Njegov trenutni fizički izgled u potpunosti opisuje i njegovo psihičko stanje. Veoma malo govori i gotovo nikad nije raspoložen za razgovor - opisuje izvor Informera.

Podsetimo, otac dečaka koji je počinio masakr je tražio da mu se u pritvor dovede notar, jer je zbog svega što se dešava, zabrinut i za svoju imovinu.

- Međutim, otuđenje imovine, prebacivanje na druge osobe, prodaja, porodici je zabranjena do daljnjeg i to odlukom Višeg suda u Beogradu.

To znači da otac neće moći da proda ništa što je u njegovom vlasništvu dokle god traje istraga, odnosno postupak protiv njega. Tek kada bude doneta pravosnažna odluka - on bude osuđen ili oslobođen, on će moći da raspolaže svojim nepokretnostima - pisala je Republika.

Dečak pita samo za sestru

Kako je nedavno ispričao stručnjak, koji je uključen u ceo proces oko lečenja, dečak je poprilično hladnokrvan i jedino što ga zanima je da li mu je sestra bezbedna.

- Za roditelje gotovo da ne pita, jedina stvar koja ga je zanimala bila je da li mu je sestra dobro i da li je bezbedna. Njegovo ponašanje je takvo kao da ništa nije učinio - kazao je izvor Republike.

03:16

ZAŠTO OSUMNJIČENI ZA MASAKR U MLADENOVCU NE IDE NA DOŽIVOTNU? Advokati za Kurir TV pojasnili zakonske odredbe koje ga štite

(Espreso/Informer/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.