OGLASIO SE OTAC PROTIV KOG JE ODBAČENA KRIVIČNA PRIJAVA ZA OTMICU DETETA: Izgovorio samo 1 rečenicu
Mašan Lubarda, Foto: Društvene mreže

prve reči

OGLASIO SE OTAC PROTIV KOG JE ODBAČENA KRIVIČNA PRIJAVA ZA OTMICU DETETA: Izgovorio samo 1 rečenicu

Lubarda je skoro naveo da nije tačno da je postupio suprotno propisima Republike Srbije kada je sa maloletnim sinom prešao granicu

Objavljeno:

Mašan Lubarda, koji je optužen od strane supruge Jelene Abramović da je na Veliki petak svog sina bez njenog znanja u Švajcarsku oglasio se za Telegraf.rs nakon što je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo krivičnu prijavu koju je ona podnela podnela protiv supruga.

- Ne želim da komentarišem ništa zbog nasilja koje trpim, molim Vas za razumevanje - rekao nam je Mašan nakon ove informacije.

On nije želeo da priča o tome kako je dete i gde se nalaze trenutno.

Medijima je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu potvrđeno da je krivična prijava odbačena.

Lubarda je skoro naveo da nije tačno da je postupio suprotno propisima Republike Srbije kada je sa maloletnim sinom prešao granicu. Na pitanje da li je granicu prešao sa lažnim dokumentima, kako su to mediji ranije tvrdili, odgovor nije dao.

On je dodao i da je švajcarsko pravosuđe donelo rešenje 30. januara da starateljstvo nad zajedničkim sinom dodeljuje njemu. Kako tvrdi, njemu tužba radi razvoda braka nikada nije stigla, ipak, Jelena navodi da je Mašan istog dana bio obavešten o toj odluci, i to od nje lično.

- Videla sam šta je sve izjavio, ali ništa nisam komentarisala jer sam već celu priču ispričala pre njega. Već sam rekla da smo imali boravišne dozvole i živeli u Švajčarskoj. Stvarno ne želim da komentarišem naše privatne sukobe niti "prljav veš", što on radi. Jednog dana, moje dete će čitati ovo i nema potrebe za tim - rekla je Jelena za Telegraf.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.