JOŠ JEDAN JEZIV SLUČAJ PRETNJE U ŠKOLI: Učenik pisao UZNEMIRUJUĆE PORUKE na viber grupi, POLICIJA REAGOVALA
Školski policajac, Foto: RINA

STRAŠNO

JOŠ JEDAN JEZIV SLUČAJ PRETNJE U ŠKOLI: Učenik pisao UZNEMIRUJUĆE PORUKE na viber grupi, POLICIJA REAGOVALA

Školski policajac je odmah reagovao i obavestio zamenika Višeg tužilaštva koji se izjasnio da je u pitanju krivično delo izazivanje panike i nereda

Objavljeno:

Protiv dečaka M.Š. iz Novog Sada, učenika šestog razreda OŠ "Jozef Fatila" biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda među svojim vršnjacima. On je kako se sumnja napisao zastrašujuće poruke pretnje svojim vršnjacima podržavajući dečaka ubicu sa Vračara i poručio da će "probati da završi, pa šta bude neka bude".

Prema informacijama koje poseduje Blic, jezive pretnje su otkrivene nakon što je školski pedagog prijavio je školskom policajcu da je M.Š. učenik šestog razreda na viber grupi učenika škole napisao poruku: "Barem je mogao da siluje te likuše, šta fali iskreno. On je hteo da završi gejm, probaću i ja sutra, šta bude neka bude".

Prema informacijama koje poseduje pomenuti portal, školski policajac je odmah reagovao i obavestio zamenika Višeg tužilaštva koji se izjasnio da je u pitanju krivično delo izazivanje panike i nereda i biće mu pisana krivična prijava.

01:02

ŽESTOKA DEBATA ADVOKATA U EMISIJI UŽIVO: Da li treba decu stariju od 6 godina KAŽNJAVATI KAO ODRASLE? Šta vi mislite?

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.