MONSTRUMU IZ RIPNJA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Doveden je na saslušanje!
Stojan Ilić, Foto: Printsreen/Facebook

HOROR

MONSTRUMU IZ RIPNJA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Doveden je na saslušanje!

Ilića je u Palatu pravde sprovela policija i pošto obavi poverljiv razgovor sa svojim advokatom

Objavljeno:

Stojan Ilić (38) iz Ripnja koji je, kako se sumnja, u ponedeljak prvo oteo, zatim silovao, pa nožem do smrti po stomaku i grudima ubadao svoju komšinicu Nevenu Petrovic (16), doveden je na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Ilića je u Palatu pravde sprovela policija i pošto obavi poverljiv razgovor sa svojim advokatom, izaći će pred zamenika tužioca. - Ilić ima mogućnost da iznese svoju odbranu ili da odluči da se brani ćutanjem - objašnjava sagovornik Kurira i dodaje da će tužilaštvo posle toga, gotovo izvesno, predložiti da mu bude određen pritvor.

1 / 14 Foto: Petar Aleksić

Krvavi zločin, podsetimo, dogodio se u Ripnju u utorak oko 13.30 sati. Sumnja se da je Ilić presreo tinejdžerku, inače svoju komšinicu, povezao je kolima, silovao a zatim ubio, nakon čega se vratio do njene kuće gde je nožem izbo njenu majku Sanju, ujaka Dejana i babu Mirjanu. Posle krvavog pira je pobegao, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Inače, Stojanu Iliću zbog silovanja i ubistva maloletne komšinice, preti doživotna kazna zatvora.

04:17

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU UŽIVO: DROGA ZA SILOVANJE koja je sipana devojkama u piće je ŠUPLJA priča?! EVO ŠTA SE NE SLAŽE

(Espreso/Kurir.rs/ J. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.