EVO KAKO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO TINEJDŽERKE (18) IZ RIPNJA DOLIJAO POLICIJI: Sumnja se da ga je ODALA 1 greška
Stojan Ilić, Foto: Printsreen/Facebook

femicid

EVO KAKO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO TINEJDŽERKE (18) IZ RIPNJA DOLIJAO POLICIJI: Sumnja se da ga je ODALA 1 greška

Zločin se dogodio juče oko 13.20 sati kada su osumnjičeni, devojčica i njen maloletni brat otišli do prodavnice

Objavljeno: 16:23h

S.I. (38) iz Ripnja koji je osumnjičen da je juče prvo oteo, a sumnja se da ju je potom silovao i zverski sa nekoliko uboda nožem iskasapio devojčicu (16) nakon što su bili u prodavnici, navodno je nakon zločina pokušao da pobegne iz sela, ali nije uspeo jer se zaglavio u blatu.

Zločin se dogodio juče oko 13.20 sati kada su osumnjičeni, devojčica i njen maloletni brat otišli do prodavnice. Naime, Stojan je, prema rečima dede ubjene Nevene, Nenada Petrovića, ostao dečaka ispred prodavnice, a on dodao gas i pobegao s Nevenom u svom "polu" podvezao je na dva kilometra od centra u šumu gde je silovao, a zatim izbo nožem nekoliko puta po stomaku i grudima. Ostavio je pored puta, a zatim se vratio u njihovu kuću i izbo joj majku, ujaka i babu, pa pobegao.

- S I. je ubrzo nakon zločina pozvao svog brata Jovana Ilića i rekao mu da da je ubio troje ljudi i da je počinio zločin. Čovek je zanemeo i nije ni stigao da ga pita zašto je to uradio - kaže sagovornik i dodaje:

Stojan Ilić
Stojan Ilićfoto: Društvene mreže

- Osumnjičeni je na telefon pozvao još nekog i sumnja se da je upravo tako policija uspela da ga locira, a zapravo ga je našla na makadamskom putu koji vodi van sela.

Sagovornik Kurira navodi da S. I. nije uspeo da pobegne jer se zaglavio u blatu.

- U tom delu puta kojim je S.I. pokušao da pobegne zbog velike kiše koja je padala u ponedeljak nije uspeo da se izvuče iz blata i točkovi su mu se bukvalno ukopali u zemlju - kaže izvor i dodaje:

- Policija ga je opkolila i nije imao kud. Lišen je slobode zbog dela, koje je kako se sumnja, počinio.

Bonus video:

00:11

Ubistvo u Nišu

(Espreso/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.