"PRIBIO ME UZ ZID, HTEO I MLAĐU DEVOJČICU DA UBIJE": Ujak ubijene tinejdžerke izneo detalje STRAVIČNOG ubistva!
Porodica iz Rupnja, Foto: Facebook

HOROR

"PRIBIO ME UZ ZID, HTEO I MLAĐU DEVOJČICU DA UBIJE": Ujak ubijene tinejdžerke izneo detalje STRAVIČNOG ubistva!

Poznanici ove porodice ne mogu da dođu do daha na pomen devojčicinog imena, a ispred u kojoj se dogodio krvavi pir počela je da se okuplja rodbina

Objavljeno:

- Bio sam na spratu kuće, sišao sam dole i video njih izbodene kako leže na podu. Izašao sam napolje, tada je i mene ubo u rame i otišao uz pretnju da će se opet vratiti - priča za "Blic" ujak devojčice kojeg je Stojan Ilić (38) iz Ripnja napao nožem nakon što je njegovu sestričinu u šumi obljubio i nožem nasmrt izbo.

Ulicom u kojoj je živela porodica ubijene devojčice danas vlada muk. Komšije pognute glave prolaze kraj kuće, a neretko se čuje i plač.

Poznanici ove porodice ne mogu da dođu do daha na pomen devojčicinog imena, a ispred u kojoj se dogodio krvavi pir počela je da se okuplja rodbina.

Porodica devojčica primila je reportere "Blica" dan nakon strašne tragedije koja ih je snašla u njiihov dom kako bi nam ispričali šta se dogodilo. U kući smo zatekli ujaka i dedu devojčice, a na nekoliko mesta vide se još uvek tragovi krvi.

Tragovi krvi koji su ostali u kući

Kako navodi ujak devojčice za "Blic", svi koji su se našli u kući u trenutku kada je Stojan uleteo sa nožem u kuću pobegli su kod rodbine u strahu da će se Stojan vratiti.

Međutim, kako je "Blic" juče pisao, ali i prema rečima ujaka devojčice, Stojan je N. P. i njenog brata odvezao kolima do prodavnice, a kada je njen brat ušao da kupi baterije, Stojan se zaputio ka šumi.

1 / 8 Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

- Kada je on izašao, Stojan i N. P. više nisu bili tu. Moja sestričina i Stojan nikada nisu imali kontakt niti su se družili. Stojan ju je ubio i bacio u vrzinu - kaže ujak devojčice.

"Kukao je kako mu bacaju vradžbine"

Ujak devojčice navodi za "Blic" da je Stojan ranije kukao kako mu bacaju vradžbine i da su ga oni savetovali da se obrati lekaru.

- On ima mentalne probleme kao i njegova dva brata. Jedan brat je zapalio svoju kuću. Tom bratu su oduzeli decu, oni su sad u domu. Znamo i da je tukao ženu - navodi ujak devojčice.

Kako navodi sagovornik, Stojan je išao kod vračara.

Hteo i najmlađu devojčicu da ubode!

Kako navodi sagovornik, Stojan od besa ispred sebe ništa nije video, pa je tako hteo i najmlađu devojčicu da ubode nožem.

- Ušao je u kuću, prvo je šamarom udario moju majku, onda je nožem posekao kod slepočnice. Hteo je i najmlađu devojčicu da ubode, ali ona je uspela da pobegne - priča nam on.

Ujak devojčice navodi da je Stojan tada majku devojčice počeo da udara nožem.

- Nismo znali šta se dešava, deca su vrištala, majka i baba devojčice su molile da to ne radi - priča ujak koji je bio svedok kobnog događaja.

1 / 6 Foto: SRBI ZA SRBE / YOUTUBE

"Pribio me je uza zid i ubo nožem"

Prema njegovim rečima, Stojan je tada nasrnuo i na njega, pribio ga uza zid i izbo reckavim nožem.

- Bio je toliko besan, sačuvaj me Bože... Da je tu bio još neko i njega bi izbo. Zalupio je vratima i otišao bez reči - rekao nam je on.

Podsetimo, u Stojanov automobil su juče ušli N. P. i njen stariji brat kako bi ih on odvezao do prodavnice da kupe baterije. Navodno, nakon što je brat tinejdžerke izašao iz kola on se zaputio ka šumi gde je nesrećnu devojčicu, kako se sumnja, silovao pa ubio.

Nakon toga, Stojan je, kako se sumnja, ušao u kuću devojčice gde je nasrnuo na njenu porodicu.

Majka i baba su zadobile teške telesne povrede, dok je ujak zadobio lake.

05:11

STRAVIČAN ZLOČIN U VRŠCU JE MOGAO DA SE SPREČI! Mršević: Moralo je energičnije da se reaguje pre nego što je OTAC UDAVIO DETE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.