OBEĆAO IM SKIDANJE CRNE MAGIJE, PA IH NATERAO NA POLNE ODNOSE I SNIMAO: Srbin osumnjičen za "POLNU UCENU"
Devojke / Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović, Luka Stojanović

razotkriven državljanin srbije

OBEĆAO IM SKIDANJE CRNE MAGIJE, PA IH NATERAO NA POLNE ODNOSE I SNIMAO: Srbin osumnjičen za "POLNU UCENU"

Doveo u zabudu oštećene devojke

Objavljeno:

Državljanin Srbije R.P. iskoristio je naivnost devojaka iz Laktaša, a kojima je obećao da će im skinuti crnu magiju, a zatim ih naterao na seksualne odnose, pa ih ucenjivao.

Neimenovinai izvor otkrio je kako je državljanin Srbije na prevaru naterao devojke na seksualne odnose, a zatim ih ucenjivao i prodavao snimke, otkriva Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da se R.P. sumnjiči da je počinio krivična dela „Prevara“, „Polna ucena“ i „Neovlašteno fotografisanje“.

– R. P. se sumnjiči da je lažnim prikazivanjem ili prikrivanjem činjenica doveo u zabludu oštećene osobe koje su mu davale novac za obećane usluge, kojom prilikom ih je primoravao na polne radnje, koje je snimao, a potom radi ostvarivanja imovinske koristi snimke ustupao trećim osobama – rekli su u PU Banjaluka.

Izvor Srpskainfo pojasnio je da je R.P. devojkama obećao da će sa njih skinuti crnu magiju.

– Devojke su mu poverovale i platile za skidanje crne magije, ali je on iskoristio njihovo poverenje. On ih je naterao na polne odnose koje je snimio i zatim ih ucenjivao snimcima. R.P. je osumnjičen i da je uz zamenu za finansijsku korist te snimke ustupao drugim osobama – rekao je izvor Srpskainfo.

(Srpska Info / Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.