"POMOLITE SE ZA MOG SINA I SNAJU KOJI SU OSTALI BEZ DECE" Oglasila se baka mališana koji su IZGORELI u Novom Pazaru
Novi Pazar, Foto: Kurir TV

tragedija u novom pazaru

"POMOLITE SE ZA MOG SINA I SNAJU KOJI SU OSTALI BEZ DECE" Oglasila se baka mališana koji su IZGORELI u Novom Pazaru

Ispod ove objave samo su se nizali komentari podrške ovoj porodici koju je zadesila nezapamćena tragedija

Objavljeno:

Majka A. A., državljanina Egipta, koji je teško povređen nakon što je živ goreo kada je pokušao da izvuče svoje četvoro dece iz požara, oglasila se na društvenim mrežama i zamolila sve da se pomole za njenog sina i snahu.

Stravičan požar, podsetimo, buknuo je juče oko sedam sati ujutru u naselju Jalija. Šestomesečna beba, blizanci stari tri godine i petogodišnji dečak, nastradali su najverovatnije zbog požara koje je izazvalo grejno telo, dok se lekari bore za život njihovog oca, poreklom iz Egipta, koji je živ goreo pokušavajući da spase svoje četvoro dece iz plamena. Povrede je zadobila i majka mališana, ali ona nije životno ugrožena. Međutim, majka je u jako lošem psihičkom stanju.

Novi Pazar
foto: Printscreen/ društvene mreže

Na društvenim mrežama oglasila se neutešna žena, baka dečice koji su nestali u jednom trenu i ugasili šestočlanu porodicu.

- Molim vas da se pomolite za mog sina i njegovu ženu. Izgoreo im je stan u Srbiji dok su bili u njemu. Nažalost, tada je stradalo njihovo četvoro dečice - napisala je baka mališana koji su stradali u vatrenoj stihiji dok su oni spavali i dodala:

- Moj sin je tamo na intezivnoj nezi, dok je njegova žena u bolnici. Molim se da ozdrave, ali i da nađu spas nakon tragedije koja ih je zadesila.

Ispod ove objave samo su se nizali komentari podrške ovoj porodici koju je zadesila nezapamćena tragedija.

Takođe, brat povređenog je na svom profilu na Fejsbuku zamoli sve koji mogu da dodniraju krv i kožu njegovom bratu pošto je spašavajući decu skoro živ izgoreo.

(Espreso / Kurir.rs - B. T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.