NIKOLA SE PREDAO POSLE 13 MESECI BEKSTVA! Izbo Jovana u Medakoviću na BOŽIĆ PROŠLE GODINE!
Hapšenje, Foto: Profimedia, beta dragan gojić

UBISTVO

NIKOLA SE PREDAO POSLE 13 MESECI BEKSTVA! Izbo Jovana u Medakoviću na BOŽIĆ PROŠLE GODINE!

Oštećeni je u strahu za život počeo da beži preko ulice Vojislava Ilića

Objavljeno: 16:38h

Viši sud odredio je pritvor Nikoli S. (23) zbog sumnje da je na Božić prošle godine nožem izbo Jovana J. (25) u naselju Medaković.

On se u pratnji advokata predao policiju u Beogradu.

- Sudija za prethodni postupak je 22.02.2023.godine doneo rešenje kojim ostaje na snazi rešenje o određivanju pritvora protiv okrivljenog Nikole S. zbog postojanja opasnosti od bekstva i da ne ponovi delo. Pritvor određen na 30 dana i traje do 23.marta - kaže izvor blizak slučaju.

Kako se saznaje, on u Višem javnom tužilaštvu rekao da nije napao Jovana i da ne priznaje krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Istraga

Nikola S. se sumnjiči da je 7. januara 2022. godine oko 16:00 časova u parku u Medakoviću sa namerom hteo da ubije Jovana J.

Sumnja se da je Nikola S. dok se vozio džipom "Grand Cherokee” zajedno sa svojom devojkom video je oštećenog, pa je parkirao i izašao iz vozila i prišao mu. Nakon kraće verbalne rasprave izvadio je nož koji je poneo sa sobom i ubo oštećenog u predelu desn nanevši mu tešog pazuha u naneo mu telesnu povredu opasnu po život.

Oštećeni je u strahu za život počeo da beži preko ulice Vojislava Ilića ka ulici Mokroluška i dalje ka Plavom mostu, a okrivljeni je nastavio da trči za njim noseći nož u ruci, te kako nije mogao da sustigne oštećenog, vratio se nazad ka vozilu u koje je potom ušao i napustio lice mesta.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.