PAVLE BIHALI SE OGLASIO ZA ESPRESO NAKON HAPŠENJA CVETIĆANINA: Oštro demantovao da ima BILO KAKVE VEZE S NJIM!
Pavle Bihali, Marko Cvetićanin, Foto: Facebook/Printscreen/Павле Бихали, Printscreen/TV Pink

POKRET LEVIJATAN

PAVLE BIHALI SE OGLASIO ZA ESPRESO NAKON HAPŠENJA CVETIĆANINA: Oštro demantovao da ima BILO KAKVE VEZE S NJIM!

Pavle Bihali se oglasio za Espreso i oštro demantovao tvrdnje o povezanosti Levijatana sa uhapšenim Markom Cvetićaninom

Objavljeno: 14:37h

Marko Cvetićanin, bokser koji je poznat javnosti i kao nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga" uhapšen je danas sa policajcem Nikolom Đ. zbog sumnje da su proveravali službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišćeno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao "Vračarci".

Cvetićanin je bivši bokser koji je u žižu javnosti došao krajem 2019. godine kada je izboden u jednom beogradskom klubu, a inače je i ranije bio poznat kao statista u mnogim spotovima poznatih pevačica.

Marko Cvetićanin
Marko Cvetićaninfoto: Printscreen/Pink

Nakon što su svi mediji objavili fotografiju i podatak da je Cvetićanin član Levijatana, Pavle Bihali se oglasio za Espreso i oštro demantovao te tvrdnje.

"Cvetićanin nije član pokreta Levijatan od kraja 2019. godine zato što ga, po njegovim navodima, nije interesovala politika kojom se mi bavimo i koju zastupamo. Mi nakon toga nismo bili u bliskom odnosu sa njim, a sada se ispostavilo da je radio ove stvari koje mu se stavljaju na teret", kazao je Bihali za naš portal.

Pavle Bihali
Pavle Bihalifoto: Emilija Jovanović, Espreso

Bihali je zatim naglasio da ne želi da ga bilo ko stavlja u isti koš sa kriminalnim grupacijama sa kojim nema veze.

"Ja se ne stidim nijednog svog prijatelja niti drug što sam dokazao sto puta do sad, ko god je bio hapšen stao sam iza njega, ako je iz Levijatana, okej, tako je kako je. Cvetićanin nema veze sa nama niti hoću da me neko dovodi u vezu sa grupama sa kojima nemam nikakav kontakt niti bilo kakve relacije", izjavio je on.

Pavle je izrazio negodovanje i zbog toga što su gotovo svi mediji objavili fotografiju sada uhapšenog Cvetićanina u majici Pokreta Levijatan.

"Ne razumem zašto kače sliku u Levijatan majici, ako da čovek nema nijednu drugu sliku. To mi deluje kao da hoće da insinuiraju i povezuju Levijatan sa nečim gde ga nema", kazao je on za Espreso.

Podsetimo, sumnja se da je Marko Cvetićanin od Nikole Đ. zatražio da izvrši provere u Jedinstvenom informacionom sistemu MUP-a Srbije, za konkretno vozilo, koje je inače za policijsko službeno vozilo, a što je Nikola Đ. i učinio, i nakon provera dostavio podatke Marku, a on ih prosledio trećem licu.

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.